Информация за соловия албум на Tarja Turunen

7 авг 2007, 18:02 ч. 92 / 1 8
пред./следв.
Вокалистката Tarja Turunen (екс-NIGHTWISH) пусна свой официален блог, в който ще бъдат публикувани новини за новия й солов албум "My Winter Storm". Аранжиментите и вокалите за песните са записани, а като гост-музиканти са взели участие Kiko Loureiro (ANGRA), Izumi Kawakatsu и Martin Tillman. Дискът се очаква в края на 2007 г., а първият сингъл от него ще бъде композицията "I Walk Alone".

Благодарности на: Devora Flieva

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.09.2007 06:33:36 отговори + 0 0
Ами ТАРЯ показва че нейният албум ще бъде много повече Nightwsh отколкото това което изкараха те....с новата вокалистка не виждам докъде ще я докарат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

forever-a-fan 8.08.2007 16:09:18 отговори + 0 0
Виждали ли сте преводите от Официалния БЛОГ на Таря?
Доста интересни са-толкова разнообразни музиканти в един албум:
http://tarjanews.hit.bg/blog.html

Поставена е и по-пълна Музикална Биография на Таря-като я четох направо изтръпнах-много солидно музикално образование си има жената:
http://julyblog.hit.bg/Biography-MUSIC.html

Супер интересни са тези преводи, които открих-преводи от Официалната книга на Найтуиш-такива неща пише за Таря, че ... мале...голяма каша е било в групата...
http://julyblog.hit.bg/Nightwish-Book.html




Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.08.2007 15:16:26 отговори + 0 0
Разбира се, Таря още преди две години каза, че знае какво харесват феновете-метъл комбиниран с нейния глас-няма да се откаже от метъл стила никога!!!Просто при нея метъл върви ръка за ръка с Оперното пеене и Класическата, филмовата музика!
Освен това, Таря СЛУША метал, казвала го е много пъти!Предпочита готик стила;не обича да слуша trash метъл и "grunts"!!!В интервюта е казвала, че харесва Dimmu Borgir, After Forever, Rage.

Има още новини от БЛОГа-Таря работи в момента с James Doodley, който е допълнителен композитор, аранжор на музиката на Hans Zimmer за следните филми: Pirates of the Caribbean, King Arthur, Hannibal, Black Hawk Down, Spirit: Stallion of the Cimarron, The Ring, Tears of the Sun.
http://www.mywinterstorm.com/blog/wp-content/photos/4_1.jpg
http://www.mywinterstorm.com/blog/wp-content/photos/1_1.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DanceOfDeath 8.08.2007 11:11:18 отговори + 0 0
Знам само, че Таря няма да зареже металията в който и да е от стиловете й, в случая готик примерно, щото не операта й носеше парите през годините, ами именно жицата. Как па няма да се откаже от парите-хах. Така, че комбинацията метъл-опера ще си остане според мене. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 8.08.2007 07:35:31 отговори + 0 0
Към това,което Анонимния каза,трябваше да добави,че самата Таря си е признала,че не слуша метъл.Т.е.сама не може да направи метъл албум,та затова и реагирах така.
Иначе това за Loureiro звучи обещаващо-Angra не са лоша групичка и сигурно в албума на госпожата ще има песни в техен стил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.08.2007 22:13:53 отговори + 0 0
Таря заяви още 2006-та Декември на прес-конференция в Санкт-Петебург и след това в БЛОГа си( www.mywinterstorm.com ), че албумът ще има тъмна атмосфера-ще комбинира метъл, рок, класическа, поп музика с Оперни и по-нежни вокални партии, силни китарни рифове, симфоничен оркестър!
Все пак Таря има две страни-Метъл и Оперна/Класическа!Няма начин едната да е без другата ;-)))
Освен това Гост-музикантите са обещаващи имена както в метъл музиката(испанския китарист Kiko Loureiro от ANGRA), така и във филмовата музика(шведския виолончелист Martin Tillman работил много години с Hans Zimmer), Izumi Kawakatsu-японска пианистка участвала в двете турнета с Класическа музика на Таря-"Скандинавски Нощи 2002 и 2004".

Таря е композирала половината от песните в соло-албума си
Бас хващам, че ще е по-добър албум от предстоящия албум на Сара Брайтмън!Сара беше обявила, че ще използва елементи от готик-метъла в следващата си "тава"!
Но всеки си има право на мнение!
Само времето ще покаже цялата истина
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4u4uloggo 7.08.2007 21:37:51 отговори + 0 0
тая е олицетворение на цепнатата посредственост! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 7.08.2007 19:41:59 отговори + 0 0
Може би ще бъде един нелош поп албум,въпреки че композиторските качества на г-жа Таря дълбоко ме съмняват... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".