Инициатива в помощ на Грицко от Скопие по време на концерта на CALF и FEEDBACKER този петък

4 сеп 2017, 08:48 ч. 481 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът на noise-rock/post-hc машините CALF е този петък – 8 септември – в столичния Grindhouse Skateclub. Местният съпорт е в ръцете на дуото Feedbacker.

По време на събитието ще направим опит да подкрепим наш приятел и съмишленик от Македония, който се бори с тежък здравословен проблем. Небойша Додевски - Грицко се нуждае от трансплантация на бъбрек.

Линк: https://www.gofundme.com/kidney-transplant-for-gricko

Отдаден в HC/Punk сцената и активист на инициативата Food Not Bombs в Скопие, Грицко от години се бори с тежка бъбречна недостатъчност и единствения му шанс за нормален живот е тежка и за съжаление скъпа операция. За да го подкрепим в петък ще оставим кутия за дарения на масата с мърча, както и ще дарим печалбата от продадените тениски на Feedbacker.

Официалното афтърпарти след концерта ще е във Фабрика Автономия.

Calf са noise rock/post hardcore банда от Кардица, Гърция. В София момчетата представят чисто новия си винил "Evil Solos Deified Mom Dad Deified Solos Live" (2017), издание на Sweetohm Recordings.

Feedbacker са ударно noise rock/sludge дуо от София. В бандата са замесени членове на КПД-0 и Comasummer. През миналата година излезе и дебютното им едноименно EP през българския независим лейбъл Kontingent Records.

Кога: 8 септември (петък)
Къде: Grindhouse Skateclub
Колко: 8 лева
Врати: 20:00

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".