INSOMNIUM разкриват обложката на предстоящия си концептуален албум

15 юни 2016, 21:54 ч. 779 / 7 1
пред./следв.

   INSOMNIUM ще издадат концептуалния си албум "Winter's Gate", който се състои от една единствена песен, на 23 септември от "Century Media Records". Творбата е концептуална, а в основата й е кратка история, написана от басиста/вокалист Niilo Sevanen. Разказът описва приключенията на група викинги, които се опитват да открият остров на запад от Ирландия въпреки настъпващата сурова зима. Цялата история ще бъде издадена като книга на английски, финландски и немски език заедно с албума. Сега групата разкрива обложката на "Winter's Gate".

 

insomnium-2016-winter-gate

още за:

Insomnium


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефанов 16.06.2016 09:15:20 отговори + 5 0
Ууу, като почитател на простия и изчистен дизайн съм изключително доволен! Ако не намеря "оригинална" тениска с това нещо, задължително ще си я щамповам някъде! А за музиката... ми досега Insomnium не са ме разочаровали, надали ще го направят скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".