INTELLIGENT MUSIC PROJECT на върха в още една гръцка радио класация

14 окт 2020, 06:33 ч. 1214 / 8 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Българската рок група Intelligent Music Project не спира да жъне успехи в съседна Гърция! След като вече трета поредна седмица българската супергрупа на д-р Милен Врабевски не слиза от върха на престижната рок класация на гръцкото Rock Radio 104.7, големият хит на групата „Every Time“ покори още един връх в южната ни съседка – този път в Атина, където музикалните продуценти на радио Atlantis FM 105,2 поставиха българската песен на първо място! В подреждането Intelligent Music Project оставят след себе си легендарни групи като Whitesnake, Judas Priest, Led Zeppellin и Greta Van Fleet.

Успехът на Intelligent Music Project е успех и за българската музика, тъй като за първи път наша група прави толкова категоричен пробив в Гърция.

Песента “Every Time” е част от последния албум на бандата– „Life Motion”, а музиката и текста на парчето са дело на създателя на групата - д-р Милен Врабевски.

„Посланието на песента е катерочно – да успеем да държим живота в ръцете си, на фона на разбирането, че любовта ни служи, за да можем по-успешно да изпълняваме мисията си в живота, а тя е една и съща за всички нас – да живеем за другите!“, споделя д-р Врабевски и допълва, че успехът на „Every Time” го мотивира да продължава да твори.

Основният вокалист на Intelligent Music Project е фронтменът на легендарните Rainbow Рони Ромеро. В проекта участват и едни от най-добрите български музиканти – Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Ивайло Звездомиров, Иво Стефанов, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

През февруари 2021г. предстои и излизането на шестия албум на групата – „ The Creation”, в който специално участие ще вземат Джон Пейн, Карл Сентанс, Ричард Гризман, както и барабанистите Тод Зукърман от Styx и Боби Рондинели, който е бил част от Rainbow и Black Sabbath.

Може да гласувате за Intelligent Music Project тук: http://rockradio.gr/ и тук: https://www.atlantisfm.gr/atlantis-top-10-20-927-9/

 

ronnie romero



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тц, тц, мрън мрън 16.10.2020 08:07:25 отговори + 1 0
ДИСКО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 15.10.2020 00:48:15 отговори + 2 3
уау и това ли се купувало Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 14.10.2020 19:10:20 отговори + 8 1
Greta Van Fleet са всичко друго но не и легендарни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даниел 14.10.2020 15:51:02 отговори + 6 0
Интелигентна работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 14.10.2020 13:37:01 отговори + 1 4
Не е моята бира, това което свирят, но за Милен Врабевски могат да се кажат само хубави думи. Желая му успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


force 14.10.2020 10:56:32 отговори + 4 3
Браво! Нека това е начало на още по-голям успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".