INTELLIGENT MUSIC PROJECT с пореден жест към публиката на концерта на 5 февруари

13 яну 2022, 10:59 ч. 1166 / 7 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Intelligent Music Project в Sofia Live Club с пореден жест към публиката

Групата обяви безплатен вход за лекари, преподаватели, ученици и студенти

Българската група Intelligent Music Project, която щe представи България на Евровизия 2022 в Торино ще направи пореден жест към публиката на предстоящия си концерт в София на 05.02 – входът за шоуто ще бъде безплатен за медицински лица, преподаватели, ученици и студенти.

„С оглед на усложнената ситуация в последните две години, решихме да направим този комплимент към две от най-потърпевшите от пандемията звена – здравната и образователната система. Голяма част от последствията по време на пандемията паднаха именно върху медиците, преподавателите и учащите се. Както знаете, моята дейност се развива в областта на медицината, а огромна част от инвестициите ми отиват в образованието чрез моето частно училище и детски градини. Затова решихме да подарим един хубав музикален спомен на всички, които работят в тези сфери.“, сподели д-р Милен Врабевски, който е създател, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project.

Друг жест от организаторите към желаещите да посeтят шоуто на българския представител на Евровизия ще бъде мобилната лаборатория, която ще бъде поставена пред клуба преди началото на концерта. Всеки, закупил билет за щоуто, който не разполага със зелен сертификат, ще може да си направи безплатно антигнен тест.

На сцената на Sofia Live Club Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще изсвирят за пръв път пред феновете в столицата песента „Intention”, с която групата ще представи страната ни на Евровизия през май тази година. 14-тото участие на България на престижния международен конкурс е в партньорство между Българската национална телевизия и продуцентската компания Intelligent Music Ltd.

Освен звездния вокалист на Intelligent Music Project Рони Ромеро (Рейнбоу), на сцената ще се качат и едни от най-изявените български музиканти: Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Славин Славчев, Димитър Сираков, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.
Припомняме, че през изминалата година, въпреки епидемиологичната обстановка, групата успя да реализира изключително успешно турне. Музикантите представиха песните от последния албум „The Creation” пред пълни зали в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора и Плевен.

Билети за концерта в Sofia Live Club може да закупите от:
Eventim: https://bit.ly/31W8O42
Grabo: https://bit.ly/3E2I1A6

 

romero



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 14.01.2022 08:07:30 отговори + 3 2
Абсолютно никога ли не ви хрумва да не казвате нщо, вместо да кажете нещо кофти, особено за неща, които реално не ви засягат и не ви интересуват?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 14.01.2022 03:48:15 отговори + 0 4
Мега комплексари са тези... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 13.01.2022 15:47:47 отговори + 7 6
Ето идея за истински жест - дарявате част от продажбите на билети за определена кауза (по ваш избор). Това което сте нарекли вие жест е нищо повече от замаскиран опит да си напълните концерта с хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ама 13.01.2022 16:13:36 + 6 1
Такъв жест не е към публиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kim 13.01.2022 15:37:57 отговори + 6 14
Изключително интелигентни, надарени виртуози! Отивам да запиша медицина за да се насладя безплатно на този спектакъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жалък опит 13.01.2022 13:29:56 отговори + 8 13
Явно няма много много продажби и се чудят как да напълнят клубчето и се надяват на учениците, останалото е за PR. Учениците верно, че слушат блудкажи, но не слушат блудкажи от времето на бащите си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".