INTELLIGENT MUSIC PROJECT с Ronnie Romero ще представят България на "Евровизия"

26 ное 2021, 08:43 ч. 1241 / 6 10
пред./следв.

   Вчера се проведе финалът на българския конкурс за "Евровизия", на който бе избран родният представител за тази година на общоевропейската надпревара.

   Това ще бъде проектът на д-р Милен Врабевски INTELLIGENT MUSIC PROJECT с чилийския вокалист Ronnie Romero (RAINBOW и мн. други). В групата участват още: Стоян Янкулов - Стунджи (барабани), Бисер Иванов (китари), Славин Славчев (китара и вокали), Иво Стефанов (клавишни) и Димитър Сираков (бас). Те ще участват на големия финал в Торино, Италия през месец май с песента "Intention".

   Коментарът на д-р Врабевски:

INTELLIGENT MUSIC PROJECT е един проект от 10 години. Ние кандидатствахме по законовата процедура, дори представихме едно парче в повече. С оглед утвърждаващата се тенденция за завръщането на рок музиката, смятаме, че този проект ще представи повече от достойно страната ни. Тази кауза ни ангажира да вървим напред, представяйки България.

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Луда Президент 27.11.2021 02:26:40 отговори + 4 3
Най-яко може да ни представи Луна!
Направо ще ги качи еврогейците на обратната страна на луната.
Рони Ромеро, както всички други западни музиканти, участват в ИМП, защото са очаровани от музикалният гений на дохтор Врабевски. Не заради паритие, ще знайте!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

afsas 26.11.2021 14:19:25 отговори + 5 6
супер са за там, жалко за Рони, от Rainbow докъде я докара Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 26.11.2021 12:36:22 отговори + 13 2
Добър състав, но по-смотано име от тяхното едва ли ще се намери. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 26.11.2021 11:22:37 отговори + 8 2
Стунджи има представа от нещата при Евровизия- песента,, Вода,, през2007 ако не се лъжа беше на едно много високо ниво- вкл. и като шоу, но... За песента на IMP- не е балада и е посветена на децата , които се отглеждат или като в саксия, или като в клетка и това не ги прави пълноценни като личности. За Рони- една истинска звезда в небето на рок музиката. Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 26.11.2021 10:26:01 отговори + 12 1
Рони е класен певец и смятам, че ще представи България достойно. В случая песента е изключително важна, за да могат да изпъкнат гласовите му възможности. Дано да е добра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Луда Президент 27.11.2021 02:38:16 + 6 2
Милен Врабевски си плаща , Рони Ромеро да му пее песните.
За Ричи Блекмор, не знам. Аз съм вече стар и харесвам музиката на Ричи.
И като ретро човек съм и с ретроградно мсилене, като чуя Интелиджънт мюзик, знам че хич не е интелигентна.В ограничените ми представи не се вписва, някакъв политик , доктор и самообявил се за филантроп и копозитор, който наема музиканти ( демк Солджъри ъф форчън) срещу пари да записват музиката му. Може би става дума за някакво велико его...Не съм Фройд, но може би има някаква *************************.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 26.11.2021 10:19:35 отговори + 6 1
За какво им е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 26.11.2021 09:17:26 отговори + 4 5
С чуждестранен вокал. Това не противоречи ли на регламента на Евровизия? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 26.11.2021 09:52:47 + 7 0
Не, има изпълнители участвали за различни държави през различни години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.11.2021 12:10:43 + 5 0
Преди време ни представя руснак. Не е проблем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".