INTELLIGENT MUSIC PROJECT & VRABEVSKI SUPER BAND представиха на живо албума "Sorcery Inside"

14 май 2019, 14:05 ч. 800 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

INTELLIGENT MUSIC PROJECT & VRABEVSKI SUPER BAND направиха премиера на най-новия си албум “Sorcery Inside”.

12-те нови композиции на д-р Милен Врабевски бяха представени на 12 май в Sofia Live Club от екип музиканти, включващ Стоян Янкулов – Стунджи (барабани и перкусии), Бисер Иванов (китара), Боби Косатката (вокали), Иво Стефанов (клавири), Ивайло Звездомиров (бас), Славин Славчев (вокали), Лина Никол (вокали), Самуел Ефтимов (пиано). В четвъртия албум на д-р Милен Врабевски музикални копродуценти са световноизвестният барабанист и автор на музика Simon Phillips (екс-TOTO) и Иво Стефанов.

По време на концерта в София д-р Врабевски съобщи няколко вълнуващи новини около музикалния проект. През 2020 г. се готви европейско турне с участието на Carl Sentance (NAZARETH), Richard Grisman (RIVER HOUNDS), John Payne (екс-ASIA), Joseph Williams (TOTO) и разбира се самият Simon Phillips. Той сподели, че предстоят още две премиери на “Sorcery Inside” - във Варна на 26 май (“Varna Live Club”) и Русе на 15 юни (“Max Club Ruse”). Паралелно тече и работата по пети албум, който отново ще предложи качествена рок музика и цяло съзвездие от легендарни музиканти.

Всеки един от гостите на премиерата получи подарък – CD с новия албум“Sorcery Inside”, който не се разпространява в търговската мрежа. Албумът е свободно достъпен в интернет за некомерсиални цели, слушане и сваляне. Меломаните, които желаят да се сдобият с физическо копие на албума, могат да го направят с дарение на Фондация “Българска памет”. За сума над 30 долара, дарителите ще получат CD със “Sorcery Inside”, а за дарение над 80 долара – луксозен пакет с 4-те албума на Intelligent Music издадени досега.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цветан Петков 21.05.2020 09:48:11 отговори + 0 0
Саймън Филипс много преди да бъде впечатляваща част от отбора на Тото...1977г беше барабанист във един не малко известан отбор ... Judas Priest...sin after sin
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".