INTELLIGENT MUSIC PROJECT & VRABEVSKI SUPER BAND с концерт в София на 12 май

11 апр 2019, 15:30 ч. 2121 / 3 3
пред./следв.

   INTELLIGENT MUSIC PROJECT & VRABEVSKI SUPER BAND ще представят най-новия си албум "Sorcery Inside" с концерт в "Sofia Live Club" на 12 май от 20:00 ч. Дванайсетте нови композиции на д-р Милен Врабевски ще бъдат в изпълнение на едни от най-талантливите български музиканти: Стоян Янкулов - Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов. Всеки, който закупи билет за събитието, ще получи подарък - CD с новия албум, който ще се получава на мястото на събитието.

   "Sorcery Inside" е четвъртият албум на д-р Милен Врабевски, в който се включват легендарни музиканти като Simon Phillips (TOTO), Carl Sentance (NAZARETH), Richard Grisman (RIVER HOUNDS), John Payne (екс-ASIA) и Joseph Williams (TOTO). Самият Simon Phillips участва в записите не само като барабанст, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов.

   Албумът "Sorcery Inside" може да бъде чут по-долу:

 

 

   Билети за концерта на INTELLIGENT MUSIC PROJECT & VRABEVSKI SUPER BAND в "Sofia Live Club" могат да бъдат купени в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн), както и на място, в деня на концерта.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Събуждач 11.04.2019 19:46:56 отговори + 0 0
Hе Williams а Phillips ще е ко-продуцент и барабанист! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 11.04.2019 15:38:36 отговори + 3 2
Aбе, винаги съм се чудел, на докторчето каква му е ролята в целата схема? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

некой 12.04.2019 09:29:39 + 0 0
дава пароците..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".