INTELLIGENT MUSIC PROJECT и VRABEVSKI SUPER BAND ще свирят в Пловдив на 25 октомври

21 окт 2019, 13:32 ч. 851 / 4 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

21 октомври 2019 г., София. INTELLIGENT MUSIC PROJECT & VRABEVSKI SUPER BAND ще представят най-новия си албум "Sorcery Inside" с премиерен концерт в Пловдив, Bee Bop Cafe на 25 октомври от 21:00 ч. Концертът е част от програмата на Международния китарен фестивал - GuitarArt Festival. Билети могат да се закупят на мястo в клуба или да се резервират на тел. 088 981 4255.

За първи път пловдивските рок фенове ще чуят на живо 12-те нови композиции на д-р Милен Врабевски. Те ще бъдат в изпълнение на едни от най-добрите български музиканти: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

Премиерният концерт в Пловдив е част от националното турне, което бандата стартира през пролетта на 2019 г. "Sorcery Inside" завладя публиката в София, Варна, Русе и Велико Търново. На 25 октомври INTELLIGENT MUSIC PROJECT & VRABEVSKI SUPER BAND ще забият в Пловдив, на 5 декември - в Плевен, а на 13 декември - в Струмица, Р. Северна Македония.

Като подарък за всички меломани и ценители на качествената рок музика, всеки закупен билет ще бъде придружен от подарък – CD с новия албум, който феновете ще получат на място на събитието.

"Sorcery Inside" е четвъртият музикален албум на д-р Милен Врабевски. За пореден път в този изцяло български музикален проект участват легендарни музиканти. Един от главните герои в all-star проекта на Intelligent Music "Sorcery Inside" отново е негово рок величество Simon Phillips, работил с Ерик Клептън, Джими Пейдж и Мик Джагър. Световноизвестният барабанист и автор на музика участва не само в записите на барабаните, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов.

Неизменна част от звездния музикален проект са и рок титаните Карл Сентънс (Nazareth), Джон Пейн (ex-Asia) и Джоузеф Уилиямс (Toto), както и младият и обещаващ талант Ричард Грисман (River Hounds).

"Sorcery Inside" е албум за търсещия ум, който се опитва да открие своята собствена истина, правейки преоценка на миналото и рециклирайки енергията, пропиляна в безмислени терзания и действия.

Медийни партньори на националното турне на INTELLIGENT MUSIC PROJECT & VRABEVSKI SUPER BAND са Българската национална телевизия и радио Z-Rock.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 22.10.2019 13:39:44 отговори + 3 1
Отваряш хладилника и от там излиза Врабевски. Този е навсякъде... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 22.10.2019 14:55:26 + 0 2
Ан апъл а дей кийпс да доктар ауей! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".