"Интерактивната супергрупа" DEVILSTAR ще запише кавър на JUDAS PRIEST с бивши членове на групата

18 апр 2018, 08:04 ч. 800 / 4 2
пред./следв.

   Продуцентът и китарист Paul Crook (ANTHRAX, Sebastian Bach, Meat Loaf) и продуцентът John Madera обявиха къздаването на DEVILSTAR - олстар хард рок и хеви метъл формация, което се определя като първата в света "интерактивна банда". Първото издание на супергрупата ще бъде кавър на класиката на JUDAS PRIEST "Beyond the Realms of Death", който ще се появи в платформите за дигитална музика на 1 юни.

   В записите за парчето ще участват трима бивши членове на JUDAS - китаристът K.K. Downing, вокалистът Tim "Ripper" Owens и барабанистът Les Binks, плюс басистът Joey Vera (ARMORED SAINT, FATES WARNING). Това ще е първа съвместна работа на Downing и Binks от 1979 г. насам. По този начин китаристът е решил да отбележи 40-годишнината на клакическия албум на PRIEST "Stained Class".

   Последващите издания на DEVILSTAR ще бъдат както кавъри, така и авторски материал. В тях ще участват най-различни други гости.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


блаблабла 19.04.2018 10:37:37 отговори + 0 0
Много ми е интересно точко с какво смятат, че са по-интерактивни от всяка дурга група. Че даже и да са първата супергрупа (блах) в тази категория... Маркетингови бози... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Др Радева 19.04.2018 07:28:15 отговори + 2 0
Иновативна, интерактивна , супергрупа пък кавъри праи ?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".