Интервю и репортаж от шоуто на HYPOCRISY във "Фрактура" тази неделя

2 мар 2010, 13:38 ч. 351 / 2 2
пред./следв.
Специализираното предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще продължи да се излъчва в програмата на "ММ", докато тя не бъде спряна окончателно. Това се очаква да се случи в следващите два месеца.

   Тази неделя (7 март) ще бъде направена премиера на новите клипове на HAIL OF BULLETS, MALEFICE и WARTIME. Пред камерите на "Фрактура" ще застане Peter Tagtgren от HYPOCRISY и ще бъдe излъченa една песен от шоуто им в София. LAST HOPE ще представят първото си официално DVD и ще бъдат излъчени две лайв изпълнения на SYMPHONY X. Освен това ще бъде повторено интервюто с KULTUR SHOCK и репортажа от последният им концерт в България. Клипове и концертни песни на EPICA, PAIN OF SALVATION, FUELBLOODED, Ozzy Osbourne, NIGHTWISH, SLIPKNOT, GOATWHORE, GOD DETHRONED и EVERGREEN TERRACE също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "ММ" в неделя от 22:00 ч. с пълно повторение всяка сряда от 00:00 ч.

 За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Peter T. 2.03.2010 13:59:22 отговори + 0 0
Това реално си значи че Фрактура ще бъде по ММ още поне 2 месеца. Чудесно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 2.03.2010 13:41:17 отговори + 0 0
hail, yeah! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".