Интервю със SENSER във "Фрактура" тази неделя

10 апр 2009, 08:05 ч. 212 / 7 3
пред./следв.
Тази неделя (12 април) в предаването на рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на TESTAMENT, LACUNA COIL и DEATHSTARS. В шоуто зрителите ще видят интервю с британците SENSER и една песен от концерта им в София. Организаторите на предстоящия концерт на NEW MODEL ARMY ще разкрият пълните подробности за събитието, което ще се проведе на 21 април. Ексклузивно ще бъдат излъчени три лайв изпълнения на DIMMU BORGIR, от новото им DVD, и ще си припомним какво каза Mille Petrozza от KREATOR, при последното им идване в България. Клипове и концертни песни на VITAL REMAINS, HAMMERFALL, ELDRITCH, BASTARDOLOMEY, ENSLAVED, DESTRUCTION и PAIN също ще намерят място в шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия ММ в неделя от 22:00 ч. с пълно повторение всяка сряда от 00:00 ч.
   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kooti 11.04.2009 18:06:34 отговори + 0 0
"Да си припомним какво каза....ето една идейка за нова рубрика в предаване Фрактура!миналата седмица беше готиния чичо Том от Содом,а сега ще видим пак какво каза сексито на Криейтър-Миле Петроца!Ах да ми падне само... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

evil14 10.04.2009 12:48:51 отговори + 0 0
пак шоуто ще кърти като гледам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

necronom 10.04.2009 09:06:40 отговори + 0 0
VITAL REMAINS рулз Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".