Интервюта с HOLY MOSES, METAL CHURCH и нов пътепис на KATEHIZIS.COM

13 сеп 2008, 15:09 ч. 238 / 5 1
пред./следв.
Време е и за поредната доза нови попълнения на по-обширните публикации на KATEHIZIS.COM. В т. ч. са:
   Две актуални интервюта - със Sabina Classen от HOLY MOSES и Kurdt Vanderhoof от METAL CHURCH. И двете банди вадят нови албуми по-късно този месец, а на HOLY MOSES предстои и първо посещение в България (17 октомври, София, клуб "Blue Box"). От интервюто със Sabina ще разберете какви са нейните очаквания за шоуто, подробности за предстоящия албум и сеща ли се кой оглавява фен клуба на групата в България. Подробностите са в секция "Интервюта"...
   Наред с това в "Статии" може да прочетете и първа част на увлекателния пътепис от фестивала "Night of the Prog ІІІ" в Германия, дело на нашия приятел Жорж Радушев, а скоро очаквайте и продълженията.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 16.09.2008 14:24:43 отговори + 0 0
Браво браво браво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".