Интервюта с PARADISE LOST и IMMORTAL на KATEHIZIS.COM

7 сеп 2009, 00:39 ч. 441 / 10 9
пред./следв.
Нека новата седмица започне с две интересни четива - интервюта на "Metal Katehizis" с IMMORTAL и PARADISE LOST. И на двете групи предстои да издадат нови албуми, очаквани от феновете с огромно нетърпение. Едните така и не посетиха Балканите след безславния провал на румънския "Rock City Open Air", а на другите предстои второ гостуване в България (4 декември), заедно със SAMAEL. Естествено, това посещение е една от двете основни теми, които засягаме при диалога си с фронтмена на британците. Двата ни разговора по телефона с Demonaz от IMMORTAL и Nick Holmes от PARADISE LOST ще намерите в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM.
   Благодарение мрачната визия и снимки на норвежките блекметъли ще се убедите, че черният фон е незаменим за метъл сайт, а да не ви предлагаме и PDF-вариантите на нашите публикации бяло на черно има една сериозна причина - все пак, те трябва да са пригодени и за разпечатване. Ако така ви е по-удобно - печатайте! Ние няма да ви лъжем, че пестейки хартия, помагате на природата в България. Интересно как, след като ние офис-хартия не произвеждаме и всичката такава е внос...


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фен 31.10.2009 00:03:13 отговори + 0 0
Сори ,Wargasm ,може и ти да не разбираш ,на плажа заедно с Кредъл се измъчихме с озвучаване,на Боргир бях с гипс и патерици.Лично мнение е че Имортал ми харесват по-вече.Да живее блека.Една група никога няма да я видим R.I.P.Jon Nodtveidt . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 9.09.2009 20:22:27 отговори + 0 0
Интервюто с Парадайз Лост е хубаво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 9.09.2009 18:30:16 отговори + 0 0
,,...Слушам Mountains of Might на Immortal и си знам ,че са по-добри от Borgir.Може и да си прав количеството на зяпачите не е от значение.Очаквам новия албум..."

Immortal не са по-добри от Borgir, не са били, нито ще бъдат по-добри от Borgir. От музикантска гледна точка творчеството на Borgir далеч надминава каквото и да е на Immortal с няколко пъти. Borgir освен това са ПРОФЕСИОНАЛНИ МУЗИКАНТИ!!! Това дали на някой си Immortal му харесват повече е съвсем друг въпрос. Симпатиите не винаги имат общо с таланта. Така, че ,Фен, ти нито разбираш, нито знаеш кои са по-добри, щото всичко това винаги е било въпрос на гледна точка. Повтарям: симпатиите не винаги имат общо с таланта. Колкото до талант - Borgir го имат в пъти повече, но музиката им би се сторила прекалено сложна на някой, свикнал с по-еднообразни и еднотипни композиции като тези на Immortal. За мен лично Immortal са отегчителни и нямат развитие ( лично мнение ).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

christslayer 8.09.2009 20:03:38 отговори + 0 0
хммм... доста интересни неща прочетох... искам да кажа, че Диму направиха много добър концерт, дай дано и Имортъл да го сторят, защото те правят яко шоу. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 7.09.2009 19:29:46 отговори + 0 0
Слушам Mountains of Might на Immortal и си знам ,че са по-добри от Borgir.Може и да си прав количеството на зяпачите не е от значение.Очаквам новия албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.09.2009 17:16:53 отговори + 0 0
За съжаление,Immortal ще съберат най-много 800 души! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 7.09.2009 17:03:09 отговори + 0 0
Чакаме през 2010г.IMMORTAL в България с повече публика отколкото на DIMMU BORGIR . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 7.09.2009 09:38:17 отговори + 0 0
аз го схванах от части(май),иначе и двете интервюта са добри,но аз лично бих ги питал за освобождаването на варг и 90-тарските неща за сцената,естествено не за смърт и горене(immortal) и ще има ли отново дет вокали в музиката(paradise lost),но това са традиционни въпроси,така ли иначе,но все пак ми е интересно де Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

f 7.09.2009 06:37:15 отговори + 0 0
Това с разпечатването не го схванах но то явно е трудно за схващане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".