IRFAN представят третия си албум в София на 12 ноември

27 окт 2015, 15:07 ч. 1238 / 7 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Третият албум на родната етно-уърлд група Irfan, наречен “The Eternal Return”, излeзe официално в Европа на 21 септември през френския лейбъл Prikosnovenie. След като го представиха с концерти във Велико Търново и Пловдив, сега е ред и на София да се потопи в магичната музика на Irfan на 12 ноември в клуб Mixtape 5. Събитието е специално, защото за последен път тази година групата ще излезе с две певици на сцената. Това е последният им лайв за 2015 с Деница Серафимова. Следващите им концерти у нас и в Европа ще бъдат с новия глас на Дарина Златкова.

След концерта в София на 12 ноември, Irfan ще свирят в Пловдив в Bee Bop Cafe на 14-и, а след това ги чака и поредното европейско турне, с дати в Румъния, Унгария, Холандия. На предстоящите концерти те ще бъдат с Дарина Златкова зад микрофона. Така концертът в София става последна възможност да видим и чуем Irfan с Деница и Дарина заедно на една сцена.

Билети на цена 10 лева тръгват от понеделник в мрежата на Eventim. Очаквайте допълнителна информация за събитието.

До момента Irfan представиха “The Eternal Return” по време на Transfiguration Festival в село Долен, на 20 септември във Велико Търново, заедно с експерименталната етно формация Кайно Йесно Слонце и на 21 септември в двора на Драматичния тетатър в Пловдив.

 

още за:

Irfan


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 28.10.2015 16:08:51 отговори + 1 1
Гледах ги в Търново. Става албумчето. Не е като предишния, но е добър. Който е фен да отиде на този лайф с Деница Серафимова. Това момиче пее като ангел. Дарина е по-слаба. В Търново пяха и двете и имаше възможност за сравнение. Дано Деница не се откаже и да продължи да записва с групата. Поне в студийните албуми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нещото 27.10.2015 16:28:44 отговори + 1 1
Ще се посети. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".