Ирландците GIRLS NAMES гостуват в София на 7 октомври

1 авг 2016, 11:32 ч. 763 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Какво? Girls Names от Белфаст
Кога? 7 октомври
Къде? Mixtape 5 (B-Side)

Северноирландската пост-пънк група Girls Names ще бъде на сцената на Mixtape 5 (B-Side) на 7 октомври от 21 ч.
Предстоящото турне е в подкрепа на новия си албум Arms Around A Vision, отбелязващ пореден креативен завой във вече богатата им на издания кариера. Групата е сформирана през 2009 г. и с напомнящото си най-добрите образци в жанра звучене бързо намира подкрепата на влиятелни независими лейбъли като Captured Tracks и Tough Love.

“Никога не съм се чувствал напълно доволен от това, което правим, до момента, в който не завършихме този албум”, казва вокалистът Кейтъл Къли, който чрез текстовете често изследва собствените си демони и превръща процеса в своеобразна терапия. “По-голямата част от китарната музика в момента е просто детска площадка за по-богатата част от средната класа, всичко стана скучно и елитистко. Чувстваме се напълно самостоятелни в това, което правим и трудно нещо може да ни демотивира, тъй като нямаме какво да губим.”

Билетите са на цена 20 лв. на предварителна продажба и 25 лв. в деня на събитието, и са вече в мрежата на Ticketlogic.

Гостуването се организира от Indioteque, проект с осемгодишна история, участвал в реализирането на концертите на Liima (Дания/Финландия), A Place To Bury Strangers (САЩ), Nite Fields (Австралия), Dirty Beaches (Канада) и много други.

Отзиви за Girls Names и новия им албум:

The Line of the Best Fit: „Мрачен, интелигентен и със сигурност един от най-креативните албуми за 2015 година“.

Drowned In Sound: “Girls Names са група, която постоянно открива нови територии и никога не се задържа на едно място и в един жанр”.

Consequence of Sound: “Музиката им звучи все едно Ник Кейв и Едуин Колинс се конкурират кой да пише песните на Magazine”.

 

 

 

 

още за:

Girls NamesIndioteque


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Burkana 1.08.2016 12:36:32 отговори + 4 3
Пидали ут класа са тиез - саму Destruction и Manowar да съ слушъ трее!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".