IRON MAIDEN и FOO FIGHTERS са 4-и и 5-и в гласуването на феновете за Залата на славата

8 май 2021, 16:56 ч. 1221 / 7 5
пред./следв.

   Приключи гласуването на феновете за тазгодишния "клас" от групи и музиканти, които ще бъдат въведени в американската Зала на славата на рокендрола.

   Първите пет изпълнители, получили най-много гласове от вота на почитателите, биват включени във "фен бюлетината" за Залата и най-сетне там са британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN. Те са четвърти, а на пето място са FOO FIGHTERS. На първо място е Tina Turner, на второ Fela Kuti, а на трето - THE GO-GO'S

   Ако влязат в крайната селекция, "Девиците" ще бъдат въведени в състав: Bruce Dickinson (вокали), Steve Harris (бас), Nicko McBrain (барабани), Adrian Smith (китари), Dave Murray (китари), Janick Gers (китари), плюс бившите членове Paul Di'Anno (вокали), Clive Burr (ударни) и Dennis Stratton (китари).

   Така MAIDEN могат да влязат в Залата цели 17 години след като за първи път можеха да бъдат номинирани. Както вероятно знаете, критерият е да са изминали 25 години от първото издание на изпълнителите. Неведнъж в интервюта и Bruce Dickinson, и Steve Harris са коментирали, че за тях Залата на славата на рокендрола е без никакво значение.

 

iron maiden



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tyr 9.05.2021 17:28:01 отговори + 4 1
Мани таа зала. Албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 8.05.2021 23:32:29 отговори + 1 9
мале и сега като са в тази зала, кой ще ги изкара от там, трябва от нашите данъци да им плащаме издръжката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 8.05.2021 17:38:22 отговори + 17 1
За статистиката - Фела Кути е нигерийски етно джаз... Кеф ти Рок, кеф ти Енд, кеф ти Рол! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 8.05.2021 17:42:27 + 11 7
Сефте... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.05.2021 19:02:17 + 18 1
Поне Тина Търнър са я уцелили... най-после. Трябва ли да се учудвам, че и тя не е била в тъпата зала досега? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".