IRON SAVIOR с нов албум през октомври, вижте лирик-видео към заглавното парче "Firestar"

12 юни 2023, 09:57 ч. 1025 / 3 2
пред./следв.

   Германските пауърметъли IRON SAVIOR определиха "Firestar" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 6 октомври чрез "AFM Records". 

   По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на предстоящата творба, както и лирик-видео към заглавното парче. Както знаете, IRON SAVIOR ще гостуват за първи път в България на 30 юни в рамките на фестивала "Midalidare Rock" (поръчай билет онлайн). Траклистът на "Firestar" е както следва:

01. The Titan
02. Curse of the Machinery
03. In the Realm of Heavy Metal
04. Demise of the Tyrant
05. Firestar
06. Through the Fires of Hell
07. Mask, Cloak and Sword
08. Across the Wastelands
09. Rising from Ashes
10. Nothing Is Forever
11. Together as One

 

iron savior 2023 - firestar

iron savior

още за:

Iron Savior


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 12.06.2023 13:53:07 отговори + 3 1
Доста яка песен. По принцип си държат едно високо ниво и ги виждам все по-нагоре във фестивалните афиши. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 12.06.2023 17:36:09 + 4 1
Всъщност, си прав. Те винаги са поддържали високо ниво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".