Истерия за билетите за AC/DC в Белград

19 фев 2009, 14:15 ч. 412 / 8 39
пред./следв.
Днес стартира продажбата на билетите за шоуто на AC/DC в Сърбия на 26 май. Броени часове след старта на продажбите билетите са почти на изчерпване. "Не сме очаквали такова нещо", казва за Аvtora.com Елена Рачева, управител на туристическа агенция "Лидия Турс", едно от 3-те места, където се продават ценните хартийки. "Като дойдохме сутринта, имаше над 200 човека пред офиса. Никога не се е случвало подобно нещо, дори за концерта на THE ROLLING STONES в Сърбия през 2007 г", допълва Рачева. Към момента в "Лидия Турс" има останали билети, но само от най-скъпата зона - 250 лв. За България билети се продават още в офиса на радио "Z-Rock" и в община Каварна. От "Z-Rock" съобщават, че все още имат непродадени билети, но не за всички ценови зони. Българските фенове получават към билета и извозване с ексклузивна влакова композиция, наречена "Kavarna Rock' N Roll Train" (подробности). Основен организатор на гостуването на AC/DC в Западната ни съседка е местната фирма "Komuna", заедно с промоутър и от Румъния, Турция, Германия и българския "Balkan Entertainment Company".

Източник: Avtora.com


   По-късно радио "Z-Rock" разпространи следната информация:

   За рекордно кратко време се изчерпаха билетите за AC/DC и "Rockn'n'Roll Train", които бяха пуснати в продажба в офиса на "Z-Rock". Предвид огромния интерес на българските фенове се очаква до няколко дни да бъдат пуснати допълнителни количества билети. За момента не е ясно дали те ще се продават в радио "Z-Rock", както и дали ще бъдат пакетни - пътуване плюс билет за концерта. В момента, в който имаме повече информация, вие ще я научите първи от ефира на "Z-Rock"! Благодарим на всички AC/DC фенове за прекрасната организация тази сутрин!

още за:

Ac/dc


Коментари   (39)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Веси 11.05.2010 20:57:21 отговори + 0 0
Продавам билет за AC/DC, сектор В-80лв.vmqnkova@abv.bg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ивайло Ковачев 16.03.2009 14:11:53 отговори + 0 0
Здравейте пичове,
Продавам билет за концерта на AC/DC в Хохенхайм,Германия.Концерта ще се проведе на пистата за Формула 1 - "Хохенхаймринг" на 22/05/2009.Цената е 127 Е - точно колкото съм платил за билета и доставката до България.

За контакти: ivo.kovachev@gmail.com
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vilitystz 23.02.2009 10:47:46 отговори + 0 0
ако не сте успяли да отидете на концерта на AC/DC не е късно сега в гърция ще имат концерт на 28.05. 2009 година ас ще ходя елате и вие вище в саита на калдирис травел продават билети с пьлен пакет и то много изгодно елате да преживеем нещо велико Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

METAL_HARD1968 22.02.2009 19:05:11 отговори + 0 0
СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ МЕЧТИТЕ МИ СЕ СБЪДВАТ НА 41г НО ПО ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА!А ЦОНКО Е ЕДИН ОТ ХОРАТА КОЙТО СБЪДНА МЕЧТИТЕ МИ!ТАКА ЧЕ МЛЪКНЕТЕ ЧАЛГАРИ И ВСИЧКИ В КОШАРИТЕ!ONLY HEAVY METAL!!!GOD SAVE THE ROCK!ТИШИНА И ДЯВОЛЪТ МОЖЕ ДА Е МИЛ С ВАС! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dalaverka 2 22.02.2009 15:30:28 отговори + 0 0
Metal_Hard1968 ако желаем, ще го направим. Когато нямаш избор и някакви ''хорица'' и техните послушни овчици, които го издигат за президент, не ти дават избор за свободна продажба- е най-кофтито е, че пропиляват мечтите на много хора с техния прекомерен меркантилизъм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


PR0n 22.02.2009 12:44:52 отговори + 0 0
Аз живея в Белгия, и билетите за концерта в северната част свършиха за около 5 минути xD и не ме и изненадва хич, тъй като всеки фен иска да ги види за последно преди да се оттеглят окончателно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

METAL_HARD1968 21.02.2009 20:08:20 отговори + 0 0
Аноними далаверка1 и2каландор и сие защо не вземете да отидете да гледате Азис в Столипиново това ще е вашият демократичен избор!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Комбриг 21.02.2009 03:30:31 отговори + 0 0
Почва да се чува разумна реч...
Цонко при Вальо...
ами тогава...
що ше чинат сичките паразити дето му лакействат воглаве с Бетерейци? А?...

Иначе идеятя с влака я бива,
в немско има ^Зондерцуг нах Вакен^ )
и казват че не било лошо)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.02.2009 21:10:26 отговори + 0 0
https://tickets.acdc.com/ билети има и за атина и за белград,недейте да пълните гушата на този мошеник Цонко,на него мястото му е при Вальо Топлото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 20.02.2009 17:22:30 отговори + 0 0
Музиката е музика за феновете. За останалите е бизнес. Грозно е, но е факт. За цените на пакетите не бих казал, че са толкова ужасно големи, но че си прав за липсата на избор, прав си, с това не споря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dalaverka 2 20.02.2009 13:35:01 отговори + 0 0
Абслолютно съм съгласен все пак и живеем в България.Нужно ли е да си купувам билети от Австрия или Хърватия[сръбския сайт беше блокиран],когато това може и да се случи и в моята родина.Да,ама не....И как може един ден по-рано да обяват тези за 250 лева нали друга беше информцията, че тези от 195 са за отпред.Страшна организация да не говорим за реденето на опашки.Просто не разбирам за какво им беше на организаторите този влак.Пускат си билетите по Eventim и всеки да се оправя нататък....Жалко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dalaverka 20.02.2009 13:19:34 отговори + 0 0
Виж какво човече, аз не казвам нищо, със сигурност се изискват някакви организаторски умения(не пледирам, че ги притежавам)за да се организират повече от 4ма българи, но мисълта ми е, че се опорочава иначе наглед хубавата идея, за да могат нечии джобове да набъбнат. Разбира се, до пари опира, но какво да ти кажа, можеха да обявят "подробностите" около "пакетите" не в последния момент, както направиха. И не съм си взел билет от Сърбия или Хърватия поради единствената причина, че се надявах условията с "рок енд рол трейн"-а да са човешки, тоест да тръгва в нормално време, а не примерно в 10-11ч сутритна, билетите, вкючени в пакета от 195лв да са за отпред...но както всички видяхме, друго стана : в деня преди да пуснат въпросните "пакети" бяха обявени съвсем други цени.
А на това, че спането в Белград е минимум 20-30евро мога само да ти се изсмея, защото или не си ходил там от няколко години или говориш наизуст. С повече заинтересованост можеш да си намериш местенце за 13-14 евро. Та мисълта ми беше, че в един момент се оказваш принуден да си купиш "пакет", ако искаш да видиш любимата група. Каквото и да говорят и да мислят другите за мен това нито е демократично, нито редно. Свобода на избора...извинявай...единствения избор, който можеш да направиш е "отивам с влака / не ходя"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 20.02.2009 11:38:49 отговори + 0 0
Dalaverka - не че нещо, ама винаги е можело ако следиш информацията да си купиш билет от Сърбия или Хърватия преди изобщо да се появи информация за този влак.Освен това ако отидеш на собствени начала няма да ти излезе много по-евтино понеже в Белград ще трябва или да спиш някъде, или да сивиш по градинките, където има опасност да си имаш разправии със симпатичните Белградски ченгета. Ходил съм по концерти в Белград и това са вариантите. Или отиваш с транспорт, който тръгва обратно веднага след концерта, или отиваш с влака/автобуса, като обратното е най-рано по някое време следващата сутрин, или си намираш къде да спиш (минимум 20-30 евро за това ако нямаш познати там). Последния вариант е малко-вероятен при положение че покрай концерта на DC всичко ще е заето. Да има далаверка в това нещо, но ако някой организира всички неща, което не е никак лесно що да не вземе пари за това. Мислиш ли че е малка разправия да договориш инзвнредна влакова композиция с БДЖ и сръбските железници, която не се движи по разписание. Ами и тези предприятия също искат пари. Тея прости кръчмарски сметки не важат много. Кат не си доволен, да си следял какво става у сърбия и да си си купил билет от там. Аз съм организирал "екскурзии" за концерти в Белград и Истанбул, без озобщо да можеш да си купиш билет от БГ и съм се разправял с наеми на автобуси и чудеса без да искам от хората пари за това и много добре знам че не е толкова просто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dalaverka 20.02.2009 11:26:09 отговори + 0 0
Момчето си е много право, защо мислите до последно не беше дадена никаква информация, нито кога ще тръгва въпросния влак, нито дали ще има възможност да си купиш билет,който не е в пакет с влака. Тотална информационна мъгла...и с каква цел? Много просто, просто вашите герои "кметъла" и шефчетата от Болка Ентъртейнмънт изчакваха момента, в който вече от никъде (нито сръбския, нито хърватския, нито австрийския "Ивентим") не можеш да си закупиш билет. Използваха това много умело и си наложиха цени и условия в последния моомент, принуждавайки ни да си купим "пакет" за концерта или просто да не ходим...ето това е едно наистина демократично решение. Как може за концерта на Мейдън билетите да бяха пуснати свободно в Германос, Пикадили и къде ли още не? А сега още от миналия петък (деня на пускане в Сърбия) са били изкупени билетите за AC/DC... и от кого, ако не от организаторите на този невероятен ултиматум? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anti Balkan i Conko 20.02.2009 11:07:23 отговори + 0 0
По-добре първичен,невъзпитан и прав, защото сметките го доказват ''ентелегенти'', отколкото жалки овци като вас Атанасов,Яс и тирАнти. Един от принципите на демократичното общество е правото на избор, когато ти го отнемат не трябва да се мълчи и да бъдеш скапана мишка, защото някой иска да си пълни джоба на твоя гръб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Атанасов 20.02.2009 10:18:23 отговори + 0 0
Не е тъп,нито 7-годишен.Просто му липсват първите 7 години-някакси е минал направо в първи клас (но и това не е сигурно!). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яс 20.02.2009 09:05:18 отговори + 0 0
Anti Balkan i Conko - просто си уникално *** или си 7-8годишен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тирАнти 20.02.2009 06:44:42 отговори + 0 0
Anti Balkan i Conko, напраи го и ти тоя номер, ко можеш ) кой те спира? или пък ти има доверие?! смешко ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фйешън 20.02.2009 06:41:04 отговори + 0 0
И за билетите на Мадона вчера сутринта беше истерия!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anti Balkan i Conko 20.02.2009 00:00:50 отговори + 0 0
Това е положението хора. Искам да ходя на Бахамите и Малдивите? Как ли се осъществява тази екскурзия? Лесно, наш селски тарикат Цонко сяда на маса с Пешо от Болкан и си викат аве дай да направим врътката уж екскурзия с влак 250 кинта[60 евра билет+70 кинта влак+ 60 лева за нас]. 3000*60=......180 000. Ooooo ама то лесно се печели парички на чужд гръб пък било и сладко. Пуставяш ултиматум без значение за феновете, 4е може и да пожелаят да си закупят билет не за ЗЛАТНИЯ Трен, а с коли да ходят. Все пак друго е Бахамите-цаплик цаплик останах аз по .уй разкрит Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Depositus Cordis 19.02.2009 23:09:16 отговори + 0 0
Е ... ше се видим по влаковете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bombevman 19.02.2009 22:18:54 отговори + 0 0
мадони и глупости ще ми канят, дс е истината, промоутърите мн пари ще загубят , ама в краина сметка има начини, отивам в сърбия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свободния 19.02.2009 19:58:25 отговори + 0 0
Аз също имам билет за Атина,не бях сигурен за Сърбия.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ivo 19.02.2009 19:43:14 отговори + 0 0
аз имам билет и компания за Атина ако знаех за Белград щях да по4акам ама здраве де е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 19.02.2009 19:15:14 отговори + 0 0
българските промоутъри явно им излиза по изгодно да си участват в организация на концерти извън България... и си измиват ръцете с некакви страшни екскурзии намаления и невероятно възможности! Смех защото всички се подиграваме на сърбите а не сме нищо повече от банда гладни селяндури които не спират да мрънкат.Та Стоунс бяха там преди година, ние имаме Мадона.
Мерси ама пързалката по която ме пуснаха тия още не е замръзнала достатъчно.Радвам се за всички с билети защото може би това ще е единствена възможност да видим по някакъв начин на живо Диси.А на българските дебелаци им пожелавам много здраве и успешни проекти ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ , ************* такива !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BLADE 19.02.2009 18:44:51 отговори + 0 0
А ако имаше Концерт тук В България щеше 3 дни преди пускането на билетите да има хора."Balkan Entertainment Company" много пари изпускат като не викнаха Ac/DC на концерт в БГ.Както ние така и те губят- но най-вече ние! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 19.02.2009 16:42:21 отговори + 0 0
ObZen-ако така расъждаваш за всеки концерт-да те е.а у фена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

salute_u 19.02.2009 16:39:47 отговори + 0 0
сетлист от снощи -> http://www.rock.bg/ac-dc-chaos.rock Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ObZen 19.02.2009 16:36:50 отговори + 0 0
Arcturus, ти па се едно че видиш господ, да те е.а! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ха 19.02.2009 15:58:38 отговори + 0 0
Никога не казвай НИКОГА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Arcturus 19.02.2009 15:50:11 отговори + 0 0
аз не съм бил на концерт на който няма ръгане и всеки който е бил му е ясно това.а за това че нищо нема да видиш-ми купувай си от скъпите билети за по-напред.а ако не ти се дават пари вече е др въпрос.a и в България НЯМА да дойдат никога ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.02.2009 15:21:32 отговори + 0 0
не ме кефи да се ръгам в стадион от който нищо се не види Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Arcturus 19.02.2009 15:20:16 отговори + 0 0
некой само сметат, други си купуваме билети и...така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 19.02.2009 15:18:30 отговори + 0 0
Ей сега ще е к*р, ако от DC си кажат "Брех, тия от България заслужават да отидем". К*р ще е, защото имам билет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.02.2009 15:01:00 отговори + 0 0
сметане големо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.02.2009 14:50:13 отговори + 0 0
сметай къв карнавал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 19.02.2009 14:49:14 отговори + 0 0
Смятай, ако ги бяха поканили тук... Щеше да е голяма лудница Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

(rock) 19.02.2009 14:38:21 отговори + 0 0
Бях третият който си взе билет!6 часа на студа, но пък си заслужаваше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bleedy 19.02.2009 14:32:11 отговори + 0 0
След такъв бум не е ли редно да се договорят за дата в България? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".