Италианската хардкор банда LEFT IN RUINS ще свири в София на 2 август

30 юли 2012, 12:58 ч. 205 / 2 1
пред./следв.
Екипът на хардкор списанието "Tigersuit" ви кани на специален концерт на 2 август в София. Макар организиран в последния момент, организаторите се надяват събитието да е приятна изненада за феновете. Гостите от чужбина са LEFT IN RUINS от Италия, чиято музика е суров олдскуул хардкор. Другите две групи, които ще участват, са софийските банди THEM FREQUENCIES (мат хардкор) и SAVAGE RAVAGE (траш метъл). Преди началото на концерта ще се тегли жребий коя група да свири първа и коя последна, така че "не си правете сметката до дойдете късно и да уцелите сета на италианците", предупреждават от "Tigersuit". За дошлите навреме ще има скейтбординг, съркъл питове, щандове с хардкор списания, музика и мърч. Концертът ще се случи в "Grindhouse Skateboard Club" след 20 ч., а входът е 6 лв.
left in ruins
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 31.07.2012 00:21:52 отговори + 0 0
Хаха баси томболата Въпреки това концерта изглежда обеаващ. Може и да се посети Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".