Италианците ARCADIA с турне в България в края на ноември

11 ное 2010, 08:47 ч. 232 / 4 1
пред./следв.
Метълкор групата от Италия ARCADIA ще изнесе пет концерта в България в периода 26-30 ноември, започващи в Хасково и завършващи в София, където към тях ще се присъединят URBAN GREY, HATE CAMPAIGN и DOWNSLOT. Гостите от Апенините обикалят Европа в подкрепа на новия си албум "Roy Philip Nohl" (ревю), а това не е тяхна първа визита у нас. Ето и пълни подробности за обиколката им в страната ни:
26.11 - Хасково - клуб "КДК", съпорт: ANGERPOINT и КАРБУРАТОР
27.11 - Русе, съпорт OVERDAWN
28.11 - Пловдив - клуб "Пъзела", съпорт: DOWNSLOT
29.11 - Стара Загора, клуб "Jam"
30.11 - София, рок бар "Fans", съпорт: URBAN GREY, HATE CAMPAIGN, DOWNSLOT

още за:

Arcadia


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Freak 15.11.2010 23:38:34 отговори + 0 0
29.11 - Стара Загора, клуб "Jam" съпорт: D.S.O.L. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".