Ivan Moody не напуска FIVE FINGER DEATH PUNCH, групата продължава турнето си в Европа

13 юни 2017, 22:42 ч. 2902 / 4 5
пред./следв.

   Вчера, 12 юни, FIVE FINGER DEATH PUNCH изнесоха съкратен концерт в Тилбург, Холандия, който остави една голяма въпросителна пред бъдещето на бандата - дали фронтменът Ivan Moody ще я напусне. Самият той заяви от сцената, че това е последният му концерт с FFDP, а в първите две песни от шоуто той бе заместван от своя приятел Tommy Vext (DIVINE HERESY, SNOT).

   Още по-рано днес FIVE FINGER DEATH PUNCH обясниха, че Moody е бил задържан от логистични неуредици и групата е започнала концерта си без да знае, че той не е в залата. Появата му на третата песен е била последвана от "лавина" от технически неуредици, принудили бандата да съкрати сета си. Доскоро нямаше нито потвърждение, нито опровержение на думените на Ivan, че повече няма да участва в групата.

   Преди малко FIVE FINGER DEATH PUNCH разпространиха официалната си позиция. Те ще продължат европейското си турне и нямат търпение да изнесат пълноценно шоу на австрийския фестивал "Nova Rock". Днес следобед FFDP обявиха и друга обиколка на Стария континент - в края на есента с IN FLAMES и OF MICE & MEN.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 15.06.2017 10:13:14 отговори + 0 5
Смешници са тия. Само със скандали, интриги и съдебни дела се занимават. А с музика, кога? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тъпа, клиширана, скучна ба 14.06.2017 12:57:13 отговори + 6 6
Тъпа, клиширана, скучна банда с претенции Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Random 14.06.2017 09:39:08 отговори + 0 6
Тъпо :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бесен 13.06.2017 22:54:21 отговори + 15 9
Циркаджии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 14.06.2017 09:08:39 + 7 5
Пендел.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".