Издават 3 CD+DVD компилация на AYREON

16 сеп 2008, 20:01 ч. 269 / 6 0
пред./следв.
Arjen Lucassen е завършил работата по предстояща компилация на AYREON, която ще носи името "Timeline" и ще съдържа 3 CD-та и едно DVD. Композиторът и музикант признава, че много пъти е бил молен от феновете да направи сборно издание на проекта си, но досега не е смятал, че композиции от албумите на AYREON могат да се представят откъслечно. Lucassen е променил мнението си след издаването на последната си творба "01011001" (ревю, поръчай: стандартно издание, специално издание), която е свързана с всички предишни издания на AYREON. "Timeline" проследява цялата 13-годишна история на AYREON - от дебюта "The Final Experiment" (1995) до тазгодишния албум "01011001". Освен това, Arjen е написал и едно парче специално за компилацията, озаглавено "Epilogue: The Memory Remains", в което пее Jasper Steverlinck (ARID). Трите аудиодиска от компилацията ще включват 32 ремастрирани песни, а DVD-то - близо два часа и половина непоказвани досега клипове, задкулисни кадри и изпълнения на живо и др. "Timeline" ще бъде придружена и от книжка от 56 страници, с непубликувани снимки и специални бележки. Ето и обложката на излизащата на 10 ноември от "InsideOut Music" компилация:

още за:

AyreonArjen Lucassen


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".