Издават бокс-сет "Early Years" на PINK FLOYD с 27 диска

28 юли 2016, 16:11 ч. 604 / 2 0
пред./следв.

   На 11 ноември ще излезе мащабен бокс-сет на PINK FLOYD, обхващащ първите седем години от съществуването на легендарната банда. Той ще носи името "The Early Years 1965-1972" и ще се разпростира на цели 27 диска в луксозна опаковка. Ще бъдат включени 20 неиздавани парчета на PINK FLOYD и цели седем часа неиздаван досега материал, записан на живо. Освен това, комплектът ще съдържа и 15 часа видео, вкл. тв изяви на групата, BBC-сесии, репетиции и три филма - "The Committee", "More" и "La Vallee". Саундтракът на лентата от 1970 г. "Zabriskie Point" е ремиксирана и също ще бъде включена. Всичко това е разделено на шест части - "Cambridge St/Ation (1965-1967)", "Germin/Ation (1968)", "Dramatis/Ation (1969)", "Devi/Ation (1970)", "Reverber/Ation (1971)", "Obfusc/Ation (1972)" и ексклузивния бонус диск "Continu/Ation". Ето и трейлър, и приблизително как ще изглежда всичко това:


още за:

Pink Floyd


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".