Издават документален филм за DEATH - "Death By Metal"

3 юли 2018, 17:32 ч. 1749 / 6 0
пред./следв.

   Компанията "MVD Visual" ще издаде документален филм за DEATH, със заглавие "Death By Metal", на DVD на 6 юли. Филмът ще съдържа материали от създаването на групата през 1983 г. в Алтамонт Спрингс, Флорида и развитието й през годините, както и разказ за създателя на бандата Chuck Schuldiner, основна нейна движеща сила по време на съществуването й.  

   Филмът събира в едно кадри от преиздания, частични реюниън турнета и възобновения международен интерес към групата, който отрежда заслужено място на DEATH като пионери в дет метъла.

   По-долу може да видите кратък трейлър на документалния филм "Death By Metal".

 

 

death-death-by-metal-documentary

още за:

Death


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".