Издават документален филм за MAYHEM на DVD през ноември

26 сеп 2008, 07:14 ч. 325 / 8 4
пред./следв.
"Pure Fucking Mayhem" - документален филм за историята на легендарните норвежки блекметъли MAYHEM между 1984-а и 1993 г. ще излезе на DVD през ноември. Лентата проследява музиката и кървавите престъпления, съпътствали групата и е пряко продължение на друг документален филм - "Cult of Aggression". Режисьор на "Pure Fucking Mayhem" е Stefan Rydehed, изданието представя интервюта с Necro Butcher, Attila Csihar и Manheim, включва предимно непоказвани досега кадри, а като бонус с него ще има и аудио CD с осем зловещи композиции на пиано, вдъхновени от MAYHEM и други класици на блек метъла. Ето обложката, а по-долу може да гледате и част от самия филм:

още за:

MayhemStefan Rydehed


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zyklon 1.10.2008 15:30:36 отговори + 0 0
Всякакъв коментар е излишен...Mayhem на са просто блек метъл,те са черното изкуство сътворено от болен но авангарден мозък и граден в/у тежки напомнящи с ужаса си на легенди историй...всичко това документирано и поднесено най накрая в официялно резюме...ENJOY THE ART OF BLACK Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 26.09.2008 14:06:53 отговори + 0 0
Страхотна новина !!! Дано наистина излезе и у нас ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 26.09.2008 11:40:02 отговори + 0 0
на сайта на групата има част от този филм,някъде към 20-тина минути интервю с Manheim,пък ако издадат и в България няма да е зле(или поне с бг субтитри) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 26.09.2008 10:32:17 отговори + 0 0
Здравоооооооо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".