Издават EP на REVOLUTION RENAISSANCE с демота на STRATOVARIUS

31 май 2008, 12:55 ч. 242 / 5 4
пред./следв.
Ако заглавието ви звучи объркващо, няма как - ще трябва да прочетете цялата новина. Както знаете, Timo Tolkki се раздели с "Frontiers Records", но тъй като дебютният албум на новата му група REVOLUTION RENAISSANCE "New Era" е вече тиражиран от лейбъла, той ще се появи чрез него на 6 юни. От там нататък Tolkki ще търси друг издател, но все пак италианската компания е решила да не остава само с един диск на RR. Това лято "Frontiers" ще пуснат и EP на REVOLUTION RENAISSANCE, включващо и няколко демота на STRATOVARIUS. Ето и цялото съдържание:
01. Heroes (album version)
02. I Did It My Way (acoustic remix)
03. Angel (acoustic remix)
04. Keep The Flame (acoustic remix)
05. We Are Magic (Tobias Sammet version)
06. Last Night On Earth (original STRATOVARIUS demo)
07. Revolution Renaissance (original STRATOVARIUS demo)
08. Heroes (original STRATOVARIUS demo)
   В други новини, по време на скорошно интервю на Timo Tolkki за "Rock Hard", музикантът е разбрал, че в следващия брой на списанието ще излезе и официалното изявление на останалите бивши членове на STRATOVARIUS, че те са решили да не се опитват да продължат дейността си под същото име. Бившите колеги на Tolkki признават, че по право марката на бандата принадлежи на него.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sla-mori 1.06.2008 14:00:30 отговори + 0 0
Наистина горкия Толки-всички против него и накрая пак той намазва най-много... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 1.06.2008 00:55:26 отговори + 0 0
Там е работата, че пак баце Толки ще намажи. Все всички го прецакват и все той прибира паралянгите. Нищо,че и лейбъла го "прецаква" )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scorpio 31.05.2008 17:20:49 отговори + 0 0
Чети ве колега, EP-то е на REVOLUTION RENAISSANCE. Нека демотата са си на Strato, издават се под името на новата банда на Толки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 31.05.2008 17:17:15 отговори + 0 0
TT се отказа от всякакви бъдещи приходи от марката Stratovarius. Ако JJ,TK и JM също се откажат, кой ще прибере приходите от това EP? )))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".