Издават филма "Global Metal" на DVD другия месец

21 окт 2008, 08:25 ч. 163 / 2 7
пред./следв.
Новият документален филм от режисьорите на "Metal: A Headbanger's Journey" Scot McFadyen и Sam Dunn - "Global Metal" ще се появи на DVD на 4 ноември. Лентата проследява изследванията на Dunn в Азия, Южна Америка и Близкия Изток - от индонезийския дет, през китайския блек, до иранския траш метъл. Ето плакат и трейлър на "Global Metal":



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.10.2008 13:55:00 отговори + 0 0
@bruce666 - Разните "блек, дет и кор истории" са много повече метъл от глема, който си посочил като "истински". А това, че са бози, си е само твое мнение, което само показва колко си зле/незапознат. А относно симфониите - ами то метъла си е наследник на класическата музика, верно че има разни симфонични изцепки които са много зле, обаче има и бая стойностни такива, които ти явно не си чул(което може би се дължи на това, че си се забутал в 3-4 стила и, може би, градиш менение за музиката според стила, а не според самата музика).

Относно филма - първият беше доста добър, въпреки че в него не видях нищо което вече не съм чувал. Този го гледах вече, и наистина се изумих от някои неща, които се показват в него.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bruce666 22.10.2008 13:23:19 отговори + 0 0
Аз на разни симфонични, блек, дет и кор исторри не гледам като на метъл. Е това е истинския метъл Хеви, Глем, Траш. Другото са бози. И ако някой вярва че като слуша симфонии това е метъл много се лъже!!! Само Хеви и Хард това е!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2008 16:58:33 отговори + 0 0
E Базаров само се опитва да е куул бе,не му обръщайте внимание инак за едно е прав,а именно че "филми като тия са гледани и от млади хора, които нямат реална представа за какво иде реч и се надяват да получат "просветление" чрез тях!".Инак първия ми хареса а тоя съм сигурен че ше ми хареса повече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 21.10.2008 11:45:41 отговори + 0 0
Bazarov: Аз пък адски много се радвам, че някой прави такива филми, защото са рядкост, а метъла е нещо, което си струва да изследва при положение, че има толкова фенове по света. Още по-якото е, че го прави човек, на когото му пука, т.е си е метъляга.. не казвам, че Metal: A Headbanger's Journey е някакъв шедьовър..обаче въпреки това ме кефи много, защото е адски надъхващ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Мирчо 21.10.2008 10:58:07 отговори + 0 0
Първият филм беше супер. С нетърпение очаквам новия.

Базаров, не си прав. Гледа ли Metal: A Headbanger's Journey?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bazarov 21.10.2008 10:36:25 отговори + 0 0
Жалко, че филми като тия са гледани и от млади хора, които нямат реална представа за какво иде реч и се надяват да получат "просветление" чрез тях! По всяка вероятност това ще е поредния,(надявам се, последен!), жалък опит тия "схематици" да правят филм по темата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 21.10.2008 10:26:49 отговори + 0 0
браво на пича първия филм беше доста готин !

а като му гледам фланелката се радвам even more
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".