Издават исторически концерт на THE DOORS за първи път в цялост

16 авг 2012, 11:45 ч. 268 / 1 1
пред./следв.
На 5 юли 1968 г. легендарните THE DOORS свирят в "Hollywood Bowl", един концерт, за който се смята, че е най-добре заснетото шоу на бандата. За първи път записът от историческия спектакъл е старателно възстановен с помощта на оригиналните негативи на камерата и звукът е ремиксиран и мастериран от инженера на групата Bruce Botnick. Тази нова реставрация предлага зашеметяващо визуално подобрение на по-ранните версии и ще даде на феновете възможно най-голяма близост до лайв изпълнението на Jim Morrison, John Densmore, Robby Krieger и Ray Manzarek. "Live At The Bowl '68" ще съдържа три неиздавани досега парчета от шоуто. Технически проблеми със записването на "Hello, I Love You", "The WASP (Texas Radio And The Big Beat)" и "Spanish Caravan" са попречили издаването им в миналото. Сега, чрез старателно възстановяване на звука, и трите песни ще бъдат включени, като по този начин за първи път концертът ще бъде на разположение в своята цялост. "Live At The Bowl '68" ще се появи на 23 октомври в няколко формата. "Eagle Rock Entertainment" ще представи концерта на блурей и DVD. "Rhino Records" ще издадат ремиксираното аудио на целия концерт на CD и двойно LP.

   Компактдискът и двойната плоба ще бъдат на българския музикален пазар от "Орфей Мюзик", официален лицензиант на "Warner Music International".
The Doors - Live...

още за:

The Doors


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


minstrel in the gall 16.08.2012 12:42:50 отговори + 0 0
Концертът наистина е невероятен! Атмосферата е несравнима, Дъ Доорс в златния им период! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".