Издават концертно CD/DVD на испанските класици HEROES DEL SILENCIO

12 ное 2011, 12:00 ч. 127 / 2 1
пред./следв.
Феновете на рок музиката от 90-те години със сигурност помнят легендарната испанска група HEROES DEL SILENCIO (по-известни само като HEROES или HDS). Сформирана в Сарагоса от Juan Valdivia и Enrique Bunbury, през първата половина на 90-те години HDS постигат невероятен успех в Испания, Северна и Латинска Америка, както и в редица европейски държави като Германия, Белгия, Швейцария, Франция, Сърбия и Португалия. Те се утвърждават като един от фундаментите на испанската рок сцена, но за съжаление, след 10 години и многобройни албуми, през 1997 г. групата се разпада. Когато фронтменът Enrique Bunbury започва солов проект, другите членове на бандата също поемат по различни музикални пътеки. През 2007 г., като част от честването на 20-годишнината от раждането на групата 10 години от разпадането й, HEROES DEL SILENCIO организират 10 концерта в цял свят.

   Чак сега (на 22 ноември), за първи път излиза аудио-визуален запис на "El Camino del Exceso" - турнето, презентиращо "El Espiritu del Vino" по веме на престоя на групата в Германия. Това е най-дългата част от турнето с най-малко документирани кадри до момента. В "Live in Germany" можем да станем свидетели на невероятния концерт на бандата в Кобленц на 2 октомври 1993 г. "Live in Germany" ще излезе във формат CD + DVD - 100 мин. аудио запис и 88 мин. кадри от концерта. Ето съдържанието и обложката:
CD:
01. Nuestros nombres
02. Maldito duende
03. La sirena varada
04. El camino del exceso
05. Hechizo
06. Olvidado
07. FLor de loto
08. Oracion
09. La herida
10. Entre dos tierras
11. Los placeres de la pobreza
12. Decadencia
13. Con nombre de guerra
14. La carta

DVD:
01. Nuestros nombres
02. Maldito duende
03. La sirena varada
04. El camino del exceso
05. Hechizo
06. Olvidado
07. Flor de loto
08. Oracion
09. La herida
10. Entre dos tierras
11. Los placeres de la pobreza

още за:

Heroes Del Silencio
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Алонсо Кихана 12.11.2011 20:32:44 отговори + 0 0
Но трабахо кон булгарес! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".