Издават концертно DVD/блурей на HALFORD от Япония

29 юни 2011, 07:00 ч. 341 / 4 2
пред./следв.
"Metal God Records" обявиха предстоящата поява на ново концертно DVD/блурей на HALFORD, озаглавено "Halford Live At Saitama Super Arena". Материалът е заснет в Япония и това е първото видеоиздание на групата с образ с висока дефиниция и 5.1-звук. Дискът ще излезе на пазара на 10/11 октомври. По-долу виждате съдържанието и обложката.
   След малко повече от седмица - на 8 юли очакваме Rob Halford с JUDAS PRIEST на концерт в рамките на фестивала "Sofia Rocks" с WHITESNAKE, SAXON и др. (поръчай билет онлайн).
01. Resurrection
02. Made In Hell
03. Locked And Loaded
04. Drop Out
05. Made Of Metal
06. Undisputed
07. Nailed To The Gun
08. Golgotha
09. Fire And Ice
10. Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown)
11. Diamonds And Rust
12. Jawbreaker
13. Cyber World
14. Like There's No Tomorrow
15. Thunder And Lightning

още за:

HalfordRob Halford


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shadowking 29.06.2011 11:08:47 отговори + 0 0
Този път дано да е наистина с хай качество, защото блуреят от Рио беше далеч от такова. Иначе концертът в Бразилия е размазващ, но видеото не е читаво.Добре е, че ми го подариха приятели от Щатите, защото ако аз бях дал парите щеше да ме е яд.Дедо Халфорд много се комесиализира, ама на гениите всичко е простено.На 8 юли се надявам на подобаващо концертно сбогуване с Джудас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.06.2011 09:22:46 отговори + 0 0
METAL GOD !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".