Издават последните записи на Warrel Dane в албума "Shadow Work"

7 авг 2018, 17:07 ч. 613 / 5 1
пред./следв.

   Легендарният вокалист Warrel Dane, познат от участието си в групите NEVERMORE и SANCTUARY напусна този свят през декември миналата година. През 2014-а певецът сформира концертна група с бразилските музиканти Johnny Moraes (китара), Thiago Oliveira (китара), Fabio Carito (бас) и Marcus Dotta (ударни).

   По-късно Warrel решава да запише самостоятелен албум с формацията, а смъртта му дойде неочаквано, докато приключваше работата по диска. Творбата все пак е завършена и ще се появи на 26 октомври със заглавието "Shadow Work" чрез "Century Media Records". Албумът ще се предлага в различни формати, вкл. винил и специално издание. Ето списъка с песни, по-долу виждате и обложката:

01. Ethereal Blessing
02. Madame Satan
03. Disconnection System
04. As Fast As The Others
05. Shadow Work
06. The Hanging Garden (THE CURE cover)
07. Rain
08. Mother Is The Word For God

 

още за:

Warrel Dane


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


....... 7.08.2018 23:53:17 отговори + 1 0
Благодарение на BGTSC го видяхме и у нас! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".