Изгряващи групи ще възраждат хеви метъла в България

23 сеп 2009, 14:23 ч. 336 / 9 7
пред./следв.
На 25 септември (петък) от 20:00 ч. в столичния клуб "The Box" ще се проведе рок концерт на младите групи STR8AHEAD и TAK'N под надслов "Възраждането на хеви метъла". Целта на музикантите е д"а върнат популярния стил в най-добрите му времена", залагайки на "твърдо, лишено от комерсиални нотки звучене". Няма да липсват, разбира се, и балади. На събитието ще бъдат представени официално сайтовете на двете изгряващи групи – www.str8ahead.net и www.takn.net. Концертът ще бъде подкрепен от компанията за услуги по сигурността "Егида 3", организатор е Тодор Градинаров - мениджър на прохождащи изпълнители. Вокалът на група TAK'N Николай Петров разкри, че освен вече набиращите популярност свои парчета като "Once In a Lifetime" и "The Hunt", младите рок музиканти ще изсвирят и някои съвсем нови авторски песни, които ще са изненада за посетителите.

още за:

Str8AheadTak'n
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 23.09.2009 21:29:40 отговори + 0 0
моля те,само Fyeld не ми давай за пример Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

prostetnic 23.09.2009 20:28:52 отговори + 0 0
Време е ИСТЕНСКИТЕ КРАЛЕ на ПАЛАР метъла да се събудят !!!! Честно, това е най-тъпото промо или "кауза", която съм виждал. Могат да възродят подобни инфантилни бъзици, но не и интереса ми. Да се хванат здраво да работят, и без излишно мрънкане да изкарат здрав албум както направиха Fyeld, вместо да се правят на далечния комшия на Цонко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 23.09.2009 20:03:36 отговори + 0 0
Ето това е една похвална инициатива Дано да пожънат след време поне малък успех,време е българските групи да се вземат в ръце и да си припомнят ,че не е забранено да се свири хеви,наистина много приятна новина ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.09.2009 18:18:25 отговори + 0 0
предполагам слуша тъпите Блек и Дет стилове които за тях мога да кажа че са ********!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ламята Спаска 23.09.2009 17:24:20 отговори + 0 0
Da be da - Ти май не си в час.
Нещо, което отдавна е умряло, обикновено понамирисва и никой вече не го слуша.
А това,че метълът има все повече почитатели, трябва да ти говори за обратното.
Ти като не слушаш хеви метъл, какво правиш в този сайт изобщо?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


da be da 23.09.2009 16:38:04 отговори + 0 0
Хеви-метълът винаги е бил комерсиален стил,просто му мина времето.А и хеви метъл и твърдо не се връзва,ама хич.С тея епични музики и пискливи вокалчета.Отдавна умря тоя стил,а и всички искат да слушат само дъртите хевита.Новите(ако има такива) нещо не им върви.Освен Хамърфол може би. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mitaka90 23.09.2009 15:19:47 отговори + 0 0
ще се посети Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".