Излезе албумът на INTELLIGENT MUSIC PROJECT III с музиканти от TOTO и ASIA

20 окт 2015, 06:00 ч. 1042 / 2 5
пред./следв.

   Най-новият олстар проект на продуцента и композитора д-р Милен Врабевски "Touching the Divine" вече може да бъде намерен и на родния музикален пазар. Третият албум със запазена марка INTELLIGENT MUSIC PROJECT обединява творческата енергия на легендарните гост-музиканти в 14 композиции с "многопластово звучене и класически рок заряд". Продукцията включва инструменталисти от световна класа като Simon Phillips (барабани), Nathan East (бас), Tim Pierce (китари) и вокали на прогресив рок звездите John Payne от ASIA и Joseph Williams от TOTO.

   Д-р Милен Врабевски, автор и продуцент коментира: "Това е една супергрупа. Чувството да влезеш като продуцент с музиканти от този ранг в зукозаписното студио е изключително, а аз имах и щастието да съм автор на композициите. Музикалното майсторство на този ексклузивен проект е впечатляващо и тъкмо това е стилът, който търсих, за да дам добър завършек на поредния INTELLIGENT MUSIC PROJECT, в този случай - номер III. Идеята, която искаме да споделим чрез този албум е проста - всеки трябва да намери онази част от божественото в същността си, която му помага да бъде успешен индивид и верен на себе си."

   По-долу може да гледате видеоклипа към песента "Sky".

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 20.10.2015 19:37:27 отговори + 1 1
В този албум взема участие и Karl Sentance- вокалист на Nazareth на мястото на Дан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бочко 20.10.2015 11:00:06 отговори + 6 4
Този албум по-скоро е илюстрация на факта, че когато имаш достатъчно пари, които да пръснеш, можеш да успееш да принизиш музиканти от световна величина (които също имат своята цена) до собственото си посредствено към липсващо ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Uncle Dick 20.10.2015 09:35:40 отговори + 6 3
Eй тва стоши тъпомера: "Идеята, която искаме да споделим чрез този албум е проста - всеки трябва да намери онази част от божественото в същността си, която му помага да бъде успешен индивид и верен на себе си." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Uncle Vester 20.10.2015 09:28:39 отговори + 5 2
Апотеоз на посредствеността. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бааатенцее 20.10.2015 09:12:06 отговори + 0 0
Ти навярно си прав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".