Излезе дебютният албум на DEADSCAPE, вижте видеото "The Artist"

14 яну 2022, 09:45 ч. 825 / 5 5
пред./следв.

   Родната група DEADSCAPE разпространи следното съобщение:

Дебютният ни дългосвирещ албум "Of The Deepest Shade" най-после е тук! Щастливи сме най-накрая да споделим с всички работата, която ни даваше своеобразно чувство за цел през последната година... А и много преди това.

От днес албумът е наличен в редица стрийминг платформи, включително Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal, Bandcamp, Soundcloud и др. Заедно с това, в YouTube вече се подвизава и новото ни видео към парчето "The Artist"! Визуализацията е дело на Боян Карамфилов и може да бъде гледана [по-долу].

Припомняме, че записите на албума протекоха през 2021 г. в софийското X3M Studio под ръководството на Симеон Панов, миксът и мастърът бяха поверени на шведския продуцент Dan Swanö, а обложката на албума са дело на Desolate Art Studio.

Ето и потвърдените за момента концертни дати, на които ще представим "Of The Deepest Shade" за първи път от край до край, и за които скоро ще бъде споделена повече информация:

София, Live & Loud (+ 37 Black, Vokyl) - 28 януари
Враца, The Stage (+ Mass Confusion) - 29 януари
Казанлък, Hope Live Club (+ Nightmare) - 12 февруари
Пловдив, Under City (+ Atroposy) - 25 февруари
Стара Загора, Клубъ (+ S.S.O.D.) - 26 февруари

 

 

още за:

Deadscape


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 14.01.2022 20:08:03 отговори + 3 0
Бива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

afsas 14.01.2022 13:59:31 отговори + 1 3
оо да този звук, върна ме във времената като записвах касетки от микрофон.. и беше моно естествено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deadscape 14.01.2022 17:25:32 + 5 0
Привет! Всъщност този звук беше резултат от технически проблем... Видеото е качено наново! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ревматизъм 15.01.2022 20:16:06 + 0 2
Да бе, баце, къв е тоя Dan Swano и занимавал ли се е с музика досега? Нежели пък да е работил с най-големите имена на дет/блек метъл сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Steinen 11.10.2022 16:37:11 + 2 0
А албум да си записвал, освен пиратските касетки?
Ревматизъм, а ти , баце?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".