Излезе дебютният албум на INTERVAL "През времето", чуйте го

26 апр 2022, 17:29 ч. 484 / 9 0
пред./следв.

   Днес, 26 април, излезе дебютният албум на българската рок група INTERVAL "През времето". Може да чуете творбата чрез плейъра по-долу.

   INTERVAL са създадени през пролетта на 2020 г. в първите месеци на пандемията от COVID-19. Стилово бандата е повлияна от рок групи като FOREIGNER, JOURNEY, SURVIVOR и др. През пролетта на 2021 г. INTERVAL пускат първите си два сингъла - "Среща с бъдещето" и "Уморени очи". До края на лятото записите за дебютния албум приключват. Междувременно първият сингъл "Среща с бъдещето" е обявен за "Хит на месец юли" на музиклната класация "Черната овца" на БНР - Стара Загора. В края на годината групата пуска трети сингъл - "Среднощна буря".

  Албумът съдържа "десет истории за времето в различните му аспекти". Текстовете са на български език, а музиката е "мелодичен хард рок с хармонични вокали и с елементи от други жанрове". Траклист:

01. Пътешествие до Орион
02. Среща с бъдещето
03. Сън
04. През времето
05. Стар часовник
06. Понякога
07. Среднощна буря
08. Ежедневие
09. Уморени очи
10. Време за промяна

  Състав на групата: Борислав Велков - соло- и беквокали, ударни инструменти. Павел Серафимов - китари, клавишни, бас, композиции и текстове.

 

 

още за:

Interval
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".