Излезе дебютният албум на Цена Коев "Emotions in a Jar"

27 авг 2022, 09:50 ч. 1322 / 7 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

От днес, 26 август, почитателите на симфоничния метъл могат да слушат дебютния албум на Tsena Koev във всички онлайн платформи. Групата ще представи изданието наживо с акустични концерти в София и Пловдив на 3 и 4 септември. В концертите ще участват също Vivaldi Metal Project, Aegonia и Freija.

Tsena Koev е симфоник метъл група основана от вокалистката на Vivaldi Metal Project Цена Стефанова и българския аранжор на проекта Живко Коев.

С физическото издание на "Emotions In A Jar" засега можете да се сдобиете само на място след концертите, но скоро ще бъде достъпно и за поръчка онлайн.

"След много години опит на сцена, най-сетне мога да ви покажа част от душата си, с надеждата тя да резонира с някои от вас и да успее да докосне и вашите души!" - казва Цена.

"26 август не е случайно избрана дата за излизането на дебютния ми албум. Тази дата беше рождения ден на прекрасния ми баща - Стефан Бунарджиев, който винаги ме е подкрепял в заниманията ми с музиката. Той самият беше музикант - барабанист, певец и бенд-лидер. На него дължа голяма част от тези гени, свързани с огромна част от живота ми! Благодаря ти, тате! Знам, че щеше да се гордееш и да се радваш много, щяхме и да го полеем както подобава! Ще празнувам с усещането за теб!" - споделя още певицата.

"Emotions In A Jar" в Spotify можете да слушате тук, а в Apple Music - тук.

Билети за концертите в София и Пловдив можете да закупите на мястото на събитията или от сайта на bilet.bg.

За повече информация следете страницата на Tsena Koev.

 

tsena koev - emotions in a jar



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dc cooper 29.08.2022 12:37:27 отговори + 4 0
Успех на Цена ! Приканвам всички , които могат да присъстват на представянето на албума и ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tsena Koev 15.10.2022 16:53:21 + 0 0
Благодаря! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".