Излезе новият албум на INFECTED RAIN, вижте видеото "Longing"

8 яну 2022, 07:56 ч. 532 / 5 2
пред./следв.

   Молдовските метъли INFECTED RAIN издадоха новия си, четвърти студиен албум вчера, 7 януари. Дискът, който бе отложен от октомври, е озаглавен "Ecdysis" и се разпространява на музикалния пазар чрез "Napalm Records".

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалния видеоклип към една от песните в творбата. Парчето се казва "Longing". Траклист:

01. Postmortem Pt. 1
02. Fighter
03. Longing
04. Goodbye
05. The Realm Of Chaos feat. Heidi Shepherd (BUTCHER BABIES)
06. Everlasting Lethargy
07. These Walls
08. Showers
09. November
10. Never The Same
11. Nine, Ten
12. Postmortem Pt. 2

 

 

още за:

Infected Rain


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хектор 10.01.2022 00:17:21 отговори + 0 0
Само дето новия албум се казва Ecdysis, предния им беше Endorphyn Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 10.01.2022 08:30:01 + 0 0
Дано следващият не е Eclystal, че тогава объркването ще стане тройно Благодарим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".