Излезе новият албум на RAMPART

16 юни 2012, 13:05 ч. 301 / 5 2
пред./следв.
Новият албум на RAMPART "War Behest" излезе на пазара. Той може да бъде поръчан от френския лейбъл "Inferno Records". "War Behest" бе издаден заедно с EP-то на групата "A Tale To Cold". На премиерата на албума на 23 юни в клуб "R.B.F." в София RAMPART ще пуснат двата диска на промоционални цени: албумът ще се продава на 12 лв., EP-то – на 7 лв., а пакетът с двете издания ще струва 15 лв. Специалните гости, които ще се присъединят към концерта, ще представят най-новата авторска музика от българската тежка сцена. Водещите формации в родния метъл HYPERBOREA и WARTIME ще предложат последните си композиции, чиято студийна реализация предстои до края на годината. От CIROZA ще можете да чуете песни от вече записания им нов албум "Don't Try To Hide". Тези, които са пропуснали дебютното ЕР на CHAINS, ще могат да запълнят този пропуск на 23-и. На концерта ще можете да намерите дискове и мърчандайз на повечето групи, участващи в събитието под надслов "War Behest March".
Rampart - War Behest

още за:

Rampart


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гюро Ахмедов 17.06.2012 22:51:18 отговори + 0 0
Успех на групата и на албума.Наминете някой ден и до Варна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.06.2012 18:12:02 отговори + 0 0
Hyperboreaaaaaaaaaaa Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".