Излезе новото EP на българския блек метъл проект PROJECT GREY "Aberrations"

30 юли 2017, 13:22 ч. 663 / 2 2
пред./следв.

   PROJECT GREY е български студиен блек метъл проект, създаден през 2015 г. от Николай Сараминев (Mr. Grey) и Георги Латев (Toheras). И двамата музиканти пишат музиката за проекта, като при записите Mr. Grey е на вокалите и барабаните, а останалите партии са на Toheras. Текстовите и артуърка към изданията са създавани от Mr. Grey. Първият запис на PROJECT GREY е колаборация със соловият блек метъл проект DRAGSHAN - "Dragshan/Project Grey Split 2015".

   В началото на 2016-а излиза и дебютният дългосвирещ албум на PROJECT GREY "Dead Fragments".

   Вчера се появи и новото EP "Aberrations". Може да го чуете по-долу:

 

 

още за:

Project Grey
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Син език 30.07.2017 13:53:41 отговори + 5 4
Супер качество от България ! Те са гениални . Много Блек Метъл и прогресив елементи в прекрасната творба - разнообразие музикално ... От вчера вечерта се скъсах да я слушам тази прелест . Чудесни български музиканти !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 30.07.2017 15:49:14 + 4 4
Подкрепям всичко българско и качествено (колкото и да е малко), но къде чу качество, а за композициите няма какво да коментирам. Ако са ти приятели, ок. Но не пиши глупости.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".