Излезе третият албум на IRFAN "The Eternal Return"

22 сеп 2015, 09:56 ч. 1396 / 5 1
пред./следв.

   Третият албум на родната етно-уърлд група IRFAN, наречен "The Eternal Return", излезе официално в Европа на 21 септември - първи ден на астрономическата есен. Творбата отново е издадена чрез френския лейбъл "Prikosnovenie" и е първа за групата след излезлия преди седем години "Seraphim", като в нея отново чуваме ефирните вокали на Деница Серафимова.

   IRFAN ще свирят в Пловдив за пръв път тази година на 22 септември в двора на Драматичния театър. Концертът ще бъде и официална премиера на "The Eternal Return" на живо, след официалното излизане на диска. Вратите отварят в 20:00 ч., входът струва 10 лв. Концертът е и един от малкото, които IRFAN изнасят в България.

   До момента IRFAN представиха "The Eternal Return" по време на "Transfiguration Festival" в родопското село Долен през август и на 20 септември във Велико Търново, заедно с експерименталната етно формация KAYNO YESNO SLONCE. 

 

още за:

Irfan


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 23.09.2015 08:37:42 отговори + 1 0
Не е вярно. Онази вечер на 20-и свириха във Велико Търново на хълма Царевец и обявиха официалната премиера на новия албум, който излезе на следващия ден 21-ви. На място на щанда на групата се продаваха дискове с новия албум - предпремиерно. А на самия концерт изсвириха поне 5 песни от този албум. Така че ние сме първи!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".