Излиза бокс-сетът на PINK FLOYD "The Later Years"

12 ное 2019, 13:48 ч. 1524 / 1 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 29 ноември 2019, Pink Floyd Records ще издадат Pink Floyd The Later Years, един сет от 16 диска (5 x CDs, 6 x Blu-Rays, 5 x DVDs), включващ материал, създаден от David Gilmour, Nick Mason и Richard Wright от 1987 г. напред. Този период включва три студийни албума: A Momentary Lapse Of Reason; The Division Bell; и The Endless River; както и два live албума: Delicate Sound Of Thunder; и Pulse. С допълнителна продукция от David Gilmour и Andy Jackson, повече от 13 часа неиздаден аудио и аудиовизуален материал, включително издирваните от концерти от 1989 г. във Венеция и от 1990 г. в Knebworth, Pink Floyd The Later Years e задължително притежание за всички фенове.

Мултимедийният луксозен бокс сет Pink Floyd The Later Years представлява широк поглед към историята на Pink Floyd от 1987 г. до днес и започва с A Momentary Lapse Of Reason – албумът, който затвърди Pink Floyd като едни от най-големите артисти на света.

Албумът, представен за пръв път в 5.1, е актуализиран и ремиксиран David Gilmour и Andy Jackson. Излизането на проекта The Later Years ни дава възможност за свеж поглед върху албума A Momentary Lapse Of Reason. Като се връщат към някои изсвирени на клавишите части от Richard Wright и записват наново барабаните с Nick Mason, продуцентите David Gilmour и Bob Ezrin са възстановили креативния баланс между тримата членове на Pink Floyd.

Някои от по-важните неща в бокс сета на Pink Floyd The Later Years включват:
Възстановен и ремиксиран Delicate Sound Of Thunder на Blu-ray, DVD и 2-CD;
Възстановен и редактиран Pulse на Blu-ray за пръв път;
Преди това неиздаван Venice concert (Blu-ray & DVD) и Knebworth concert (ремиксиран/редактиран на Blu-ray/DVD/CD);
Невиждани кратки документални филми, екранни филми, промо клипове и преди това неиздаван филм Endless River.

С помощта на Nick Mason и архива на Pink Floyd бокс сетът ще съдържа репродукции на плакати за турнета, постери, програми, ламинирани пропуски за концерти, книжка с текстове и още много, включително два 7" плочи сингли, (версията на живо на Arnold Layne, изпълнена на концерта през 2007 г. на Syd Barrett Tribute Concert и песента Lost For Words от репетициите за турнето 'Pulse' на Earl's Court), с нови визии и снимка на B-страните. Ще бъде също включена савъсем нова книга с твърди корици и 60 страници, по дизайн на Aubrey Powell от Hipgnosis и Peter Curzon и StormStudios,съдържаща невиждани преди това снимки.

 

още за:

Pink Floyd


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!!! 13.11.2019 08:23:54 отговори + 3 7
400 паунда за 16 диска ,2 седмака и една книга? Любимата група са ми, но това е двойно повече от реалната стойност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 13.11.2019 17:47:15 + 8 4
Реалната стойност? Ти ли я определяш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 12.11.2019 14:12:07 отговори + 7 2
Очаквам с нетърпение и доволно потривам фенски (ама, мноооооооого силно фенски) ръчички . И с най-голямо удоволствие слагам палче нагоре на тази новина ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".