Излиза филм по мюзикъла на David Bowie "Lazarus" с Декстър в главната роля

19 мар 2018, 19:22 ч. 1701 / 4 0
пред./следв.

   Мюзикълът "Lazarus" е една от последните творби на легендарния David Bowie, завършена малко преди смъртта му в началото на 2016 г. в съавторство с Enda Walsh. Песни от постановката излязоха и в диска "Lazarus Cast Album", а самият мюзикъл бе игран на живо седмици наред и в Ню Йорк, и в Лондон.

   Bowie черпи вдъхновение за "Lazarus" от новелата на Уолтър Тевис "Човекът, който падна на Земята", която е екранизирана през 1976-а с участието на музиканта. 

   На 2 май в "Kings Theatre" в Бруклин, Ню Йорк ще бъде направена премиера на филм по мюзикъла на Bowie. Събитието ще бъде осъществено с участието на група на живо, а в главната роля е актьорът Майкъл Хол (Michael C Hall), познат от участието си в "Декстър", където е основното действащо лице.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".