Излиза радиопиеса по “The Dark Side of the Moon" на PINK FLOYD

10 окт 2013, 16:24 ч. 306 / 3 1
пред./следв.
Радиопиесата "Darkside", създадена, за да почете 40-годишнината от излизането на култовия албум на PINK FLOYD "The Dark Side of the Moon" и излъчена по радиото на 26 август, ще бъде издадена на CD в луксозен вариант. Продуцирано в сътрудничество с "Faber and Faber" – издателството на Tom Stoppard, луксозният продукт представлява книга с твърди корици, CD със самата 54-минутна пиеса, включваща почти целия албум "The Dark Side Of The Moon", както и 56 страници със сценария на пиесата. Целият текст на творбата обхваща всички диалози, плюс оригиналните текстове на Roger Waters от албума. Версиите, които ще излязат извън Обединеното кралство, ще съдържат бонус диск с превод на текста. Такъв ще има на немски, френски, испански, италиански, холандски, португалски, китайски, японски и руски. "Darkside" е абстрактна и завладяваща драма, проследяваща историята на Emily, студентка по философия, която преминава през серия мисловни експерименти, толкова ярки, че стават истински. Пиесата обхваща и различни важни теми, които провокират съзнанието, но в същото време са представени с характерното остроумие и чувството за хумор на Stoppard.

   "The Dark Side of the Moon" остава в класациите за цели 741 седмици в периода от 1973 до 1988 г. С продадени над 50 милиона копия в цял свят, този албум се превръща в най-успешния за PINK FLOYD и многократно е определян като един от най-великите записи нa всички времена.

   Радиопиесата "Darkside" ще бъде на музикалния пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".
tom stoppard - darkside
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.10.2013 22:27:00 отговори + 0 0
Да цоцнем по някой лев.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".