Излезе "The Metal Music GlobAlliance Compilation Vol. 4" с българско участие

10 фев 2020, 13:16 ч. 1391 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Четвъртото продължение на световната компилация Music GlobAlliance се адаптира към динамично променящите се тенденции в следствие на което Vol 4 се обръща към света в дигитална форма и две версии – пълно CD качество в wav формат за от първия линк и от втория - възможно най-висококачественото mp3, за тези от вас, които искат да слушат от мобилните си телефони, плейъри или флаш памети в автомобилите си.

Въпреки, че това е дигитална версия, екипът на Music GlobAlliance е отворен за завръщане към физически CD издания, или може би също плочи винил.
Текущата електронната версия на Vol 4 спестява на света нежеланите количества пластмаса под формата на непроизведени CD-та като в същото време не предлага по-ниско качество от преди.

Vol 4 включва 18 различни групи от 13 различни страни от цял свят – Боливия, Франция, Германия, България [GHOST WARFARE], Мароко, Белгия, САЩ, Словакия, Полша, Италия, Уругвай, Япония и Чехия.

И този път световната компилация обвързва имиджа си с модел, като този път корицата краси фотографката и модел Christine Kim Raab, която снима под името на проекта си Rougeart: https://www.facebook.com/pg/Rougeart-289641018055370

Компилацията носеща марката Music GlobAlliance подкрепя разнообразни амбициозни ъндърграунд банди. Досега присъединилите се към проекта банди наброяват 60.

С копие от световната компилация може да се сдобиете на следните линкове:

Сваляне в wav формат: musicgloballiance.com/download/The_Metal_Music_GlobAlliance_Compilation_Vol4_wav.rar
Сваляне в mp3 формат:
musicgloballiance.com/download/The_Metal_Music_GlobAlliance_Compilation_Vol4_mp3.rar

Или може да откриете линк за сваляне на страницата на проекта www.musicgloballiance.com в секцията си издания.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hater 10.02.2020 13:22:22 отговори + 8 4
Бездарна история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".