Излизат анимационни серии по "Hail to the King" на AVENGED SEVENFOLD

10 дек 2013, 18:00 ч. 184 / 2 3
пред./следв.
"Hail to the King" на AVENGED SEVENFOLD е на път да заживее сам за себе си. Албумът спечели на бандата второ първо място в класацията за албуми на "Billboard" Топ 200, продавайки повече от 159 400 бройки, като продажбите от първата седмица го правят най-високия рок дебют през тази година. Дискът достигна първото място в Обединеното кралство, като това се случва за първи път в Англия, както и в Канада, Бразилия, Мексико, Ирландия и Финландия. AVENGED SEVENFOLD наскоро завършиха и разпродаденото си турне в САЩ и Европа, включително и разпродаденото тяхно шоу на стадион "Уембли". С цялата тази инерция, "Machinima", номер едно глобална мрежа за видеосподеляне между младежи, анонсира издаването на анимационните серии към "Hail to the King" на 15 декември в канала "HappyHour" на "Machinima". Създадени от креативните умове на AVENGED SEVENFOLD, "Hail To The King" са анимационни серии в шест епизода, които са режисирани от продуцента на "Metalocalypse" Jon Schnepp. Уникалните и иновативни серии разказват измислената история на Deathbat – дългогодишната емблема на бандата и служи като пролог към тяхната дългоочаквана видеоигра за мобилни телефони "Hail to the King: Deathbat". Пускането на сериите ще бъде съпроводено и от трейлър към играта, която ще бъде на пазара най-рано през 2014 г. С издаването на сериите след няколко дена "Machinima" сподели и нов трейлър, който може да бъде гледан по-долу.

   "Hail to the King" е на музикалния пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".



a7x

още за:

Avenged Sevenfold


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


СС 11.12.2013 13:26:39 отговори + 0 0
Големи са, спор няма. Не съм фен, но уважавам това, което правят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свилен 11.12.2013 08:54:17 отговори + 0 0
Супер се кефя за теб! Голям да пораснеш!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ned 10.12.2013 19:46:38 отговори + 0 0
Бях им на концерт в Мюнхен и бяха просто невероятни! Много са добри на живо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".