Изложбата със снимки на рок и поп звезди "Rock Voyeurs" идва в София

10 май 2013, 15:33 ч. 200 / 4 7
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Изключителни портрети на рок и поп икони, режисирани фотографии и документални кадри ще бъдат изложени в продължение на три месеца в столицата. Фотографии на едни от най-емблематичните звезди на световната музикална сцена, като Robbie Williams, Rihanna, Red Hot Chili Peppers, Oasis, Amy Winehouse, James Hetfield /Metallica/, Kurt Cobain, AC/DC, Ozzy Osbourne и др. ще бъдат част от лимитираната фотографска селекция „Rock Voyeurs”. Тя ще съдържа изображения от британските гурута в музикалната фотография - Андрю Уитън, Анди Уилшер, Тони Уолискрофт и Пол Харис. Авторите на фотографиите ще посетят България, за да представят селекцията. По време на гостуването си те ще разкрият любопитни подробности, свързани с работата им. За феновете на рок и алтърнатив музиката, техните имената безспорно са познати, но историите зад всяка фотография ще изненадат дори и най-големите меломани.

   Заедно с изображенията на най-популярните звезди селекцията ще предложи и редки кадри на алтернативни икони като Тhom Yorke /Radiohead/, Zack de la Rocha /Rage Against The Machine/, Marilyn Manson, Stone Temple Pilots и др.

   „Rock Voyeurs” избра да бъде разположена в най-новото място за забавление на София - Rossini. Свежа градина в сърцето на столицата, микс от различни музикални трендове, по вкуса на активния градски човек, ще посрещне всеки посетител на ул „Славянска” 17.

   Ценителите ще имат шанс да закупят работи от уникалната селекция фотографии, всяка една подписана лично от авторите и в световен лимитиран тираж от 50 броя. Те ще могат да бъде поръчвани от България на www.iconicimages.bg от 23 май. Освен изложените в рамките на Rock Voyeurs, сайтът ще предложи и още редки кадри на звезди от световната музикална сцена.

   Фотографиите ще бъдат достъпни за всички гости на Rossini от 23 май до 23 август 2013. „Rock Voyeurs” е първа от серията селекции на изображения на световни звезди, които предстои да бъдат представени в близките месеци пред българска публика.

   Организатор на поредица е In the Frame - посредническа компания, чиято основна дейност е представянето на художествени продукти в сферата на визуалните изкуства. „Rock Voyeurs” е първият проект на компанията, с който се дава начало на нейната активност. Представител на фотографиите в България и организатор е продуцентът Иван Дойков.

Rock Voyeurs
Rock Voyeurs
Rock Voyeurs
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 13.05.2013 23:09:54 отговори + 0 0
Тва верно било качулка... сори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.05.2013 00:02:30 отговори + 0 0
Metal - 2013-05-10 17:10:01
А кой е тоя с шапката на 38 ред от долу нагоре на стадиона на 1-та снимка?

Да не го бъркаш с онзи, с качулката?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 10.05.2013 17:10:01 отговори + 0 0
А кой е тоя с шапката на 38 ред от долу нагоре на стадиона на 1-та снимка? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2013 16:52:16 отговори + 0 0
а тая на втората коя е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

True metal fan 10.05.2013 16:43:53 отговори + 0 0
Кой е тоя на третата снимка?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.05.2013 16:14:08 отговори + 0 0
А ПОЗНАЙ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2013 16:06:36 отговори + 0 0
кой е тоз от първата снимка? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".