Изписаха басиста на SLIPKNOT от болницата

4 авг 2015, 09:03 ч. 1614 / 8 5
пред./следв.

   След като на 2 август басистът на SLIPKNOT Alessandro "Vman" Venturella бе откаран спешно в болница по средата на концерт на групата в Хартфорд, Кънектикът, сега музикантът е почти възстановен и изписан от лечебното заведение. Причината за хоспитализирането му е била остра дехидратация. Той ще се завърне в бандата за шоуто довечера в Менсфилд, Масачузетс. Останалите членове на групата благодарят на феновете за оказаната подкрепа по време краткото отсъствие на Venturella.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


До Ло 4.08.2015 13:07:58 отговори + 5 4
Ми то не може само да друсаш - треа и вода да се пие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Картоф 4.08.2015 21:39:58 + 3 0
А вие откъде знаете, че е от друсане, професоре? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Ло 5.08.2015 01:29:01 + 0 2
А от какво да е?! Аз познавах една наркомана, дето ми е споделяла, че е забравяла да диша в некви ситуации и внезапно го осъзнавала и почва да диша...
Явно, с водата не е съвсем внезапно.
Значи, дори да си пиянка, пиеш вода. В краен случай, ако си нормален, нема начин да не пиеш вода.
Най-последната възможност е да е крайно слабоумен и майка му да не е била там, да му каже, че е жаден
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 5.08.2015 08:49:10 + 0 0
Ти си гений. Така е. Всеки който се дехидратира без да е в пустинята без вода или при подобни условия и е наркоман. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тупабло Ескобар 7.08.2015 19:57:27 + 0 0
Абе и мен ме съмнява да е от нещо друго, освен друсане... Я амфети, я кокаин, я екстази.. тупал е здраво човека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".