Изписаха музикантите от SYLOSIS от болницата, само един остава за наблюдение

26 сеп 2013, 09:16 ч. 280 / 5 0
пред./следв.
Във вчерашната вечер дойде новината за сериозен пътен инцидент, който са претърпели британците SYLOSIS по време на турнето си в Северна Америка. Бе съобщено, че трима от тях са хоспитализирани, без да са ясни повече подробности. Групата пусна кратко съобщение във "Фейсбук", което гласеше "Живи сме и сме добре". Тази сутрин музикантите дават повече информация за състоянието си. Всички от групата са вече изписани от болницата, както и шофьорът на буса. Единствено басистът Carl Parnell ще остане за още едно денонощие, но се очаква утре и той да бъде изписан. SYLOSIS обръщат внимание и на куража на китариста Alex Bailey, който е пострадал най-леко, но вместо да си почива след катастрофата, е отишъл до автоморгата, където е закаран бусът, за да спаси останалите там дрехи и лични вещи на музикантите.

   Въпреки че нямат тежки травми, SYLOSIS поясняват, че не са способни физически и психически да продължат турнето си, на което са заедно с DEVILDRIVER, TRIVIUM и AFTER THE BURIAL. След като са в състояние да пътуват, те ще се приберат по домовете си.
Sylosis live

още за:

Sylosis


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".