Израелският фестивал "Titans of Metal" се проведе, въпреки призивите за бойкот

19 дек 2015, 08:44 ч. 759 / 3 6
пред./следв.

   Над 20 метъл изпълнители от цял свят участваха на първото издание на фестивала "Titans of Metal", което се проведе в "Theatron Club", Тел Авив на 17 декември. Това се случи въпреки призивите за бойкот от страна на движението "BDS" (Бойкот, лишаване и санкции), един от чийто най-големи защитници е бившият фронтмен на PINK FLOYD Roger Waters. "BDS" настояват за финансов и културен бойкот на Израел заради нарушаване човешките права на палестинския народ. Това обаче не попречи на участниците в "олстар" събитието, най-изявените имена от които са:

Sean Peck (CAGE, DEATH DEALER, DENNER/SHERMANN)
Michael Denner и Hank Shermann (MERCYFUL FATE, DENNER/SHERMANN)
Goerge Kollias (NILE)
Anette Olzon (екс-NIGHTWISH)
Mats Leven (CANDLEMASS)
Oliver Holzwarth (екс-BLIND GUARDIAN)
Fabio Lione (ANGRA, RHAPSODY OF FIRE)
Roland Grapow (екс-HELLOWEEN, MASTERPLAN)
Jorn Lande (JORN, AVANTASIA, екс-MASTERPLAN)
Chris Amott (екс-ARCH ENEMY)
Chuck Billy (TESTAMENT)
Ralf Scheepers (PRIMAL FEAR)
Olaf Lenk (AT VANCE)
Hannes Grossmann (екс-OBSCURA, ALKALOID)
Mike Terrana (TARJA, екс-RAGE)
Uli Jon Roth (екс-SCORPIONS)
Ross The Boss (екс-MANOWAR, DEATH DEALER)
Bob Katsionis (FIREWIND)
Joe Amore (екс-NIGHTMARE, DO OR DIE)
Tim "Ripper" Owens (екс-JUDAS PRIEST, YNGWIE MALMSTEEN, ICED EARTH)

 

още за:

Titans Of Metal
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 19.12.2015 09:01:14 отговори + 8 3
Е защо да не се проведе? Това, че има луди, които говорят глупости не означава, че трябва да им се обръща внимание. Конфликта там съвсем не е черно-бял и който има глава със способност за собствени мисли на раменете би трябвало да го прозре. Хората, които управляват Израел са много по-нормални от хората, които управляват Палестина, а населението са тези, които им сърбат попарата. Повечето хора и от двете страни отдавна искат мир, но разни терористи продължават да подклаждат огъня защото това е техния бизнес и техния източник на власт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмхм 19.12.2015 10:52:07 + 4 1
Ми, как, нали разните ислямци трябва постоянно да ги толерират. Затова е такова положението тука и в цяла Европа. Заради разните му там "хуманисти", "борещи" се с диктатори и тирани стана така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дисниленд 20.12.2015 01:49:25 + 6 1
Ти си *****.При това невеж.Този,който искаше мир(Рабин)беше убит от своите.Арафат беше отровен от Мосад.Вижда се колко са нормални.Дотук с мира.Израел е агресор,който отне територията на палестинците с помощта на Америка и Англия,и подложи на невиждан геноцид истинските собственици на земята там.Ето за това помисли.Ако изобщо имаш нещо в главата.Уотърс и Гари Мур(мир на праха му,бяха едни от малкото,които казваха истината за ставащото там).Да не забравяме Мел Гибсън и великия Брандо,които бяха смазани от т.н. нормални хора,защото се осмелиха да говорят.Повече няма да ти обяснявам,нито ще отговарям,защото с глупави хора и промити мозъци е безсмислено да се говори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмхм 20.12.2015 13:29:28 + 1 0
По-голяма напаст от ислямците на тоя свят няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Русофоб 19.12.2015 08:50:18 отговори + 6 6
И аз призовавам за бойкот на Русия, ама непрекъснато правят концерти и турнета там }:-() Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Путин 19.12.2015 21:47:17 + 3 2
В съветска Русия концертите и турнетата те бойкотират. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".